Autor Wątek: Zgłoszenia kandydatur i dyskusja  (Przeczytany 43026 razy)

Offline Mężczyzna dodoelk

• Miasto: Ełk
  • Na forum od: 14.01.2015
Czemu zostałem przeniesiony na listę rezerwową skoro termin opłat jest do końca lutego? Specjalnie nie płaciłem, bo mam problem z kolanem, nie wiem czy wystartuję, w przeciągu następnych kilku dni się okaże czy mogę wogóle jeździć rowerem. Przelewy wysłałem teraz za mnie i żonę, najwyżej zrezygnuję później, jeśli się okaże że start jest bez sensu.

I jeszcze sprawa noclegów, na liście rezerwowej mamy brak noclegów, a mieliśmy je zaklepane, proszę poprawcie.

EDIT.
Noclegi ogarnąłem sam w edycji danych zawodnika.
« Ostatnia zmiana: 3 Lut 2020, 16:05 dodoelk »

Offline Mężczyzna Marek_lbn

• Miasto: LUBLIN
  • Na forum od: 28.05.2013
Ja mam dokładnie taką samą sytuację.
Jeszcze dzisiaj w nocy pytałem, bo chciałem wieczorem zrobić opłaty.

Noclegi ogarnąłem sam w edycji danych zawodnika.
Gdzie to zrobiłeś? Ja nie mogę znaleźć takiej opcji.
« Ostatnia zmiana: 3 Lut 2020, 16:58 Marek_lbn »
Fuji Sportif 1,5 D, Accent Nordkapp.

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Powyższe wynika z:

14.12.2019 - Komunikat startowy: https://mp.kolo-ultra.pl/zapisy/
W przypadku zapełnienia listy startowej, o udziale w imprezie decyduje kolejność wpłat.

Zapełniła nam się lista, więc w międzyczasie powiększyliśmy limit ze 150 do 180.

08.01.2020 - Informacja na www: https://mp.kolo-ultra.pl/mp20-lista-uczestnikow/

Niestety zaoferować możemy tylko 180 pakietów startowych, przypominamy więc, że w przypadku zapełnienia listy startowej, o udziale w imprezie decyduje kolejność wpłat. W chwili obecnej zaksięgowane mamy 129 wpłat, więc jak łatwo policzyć mamy jeszcze 51 miejsc wolnych

Po prostu dziś wpłynęła wpłata nr 180, lista się zamknęła, nieopłaceni z automatu zostali przeniesieni na rezerwową, nieopłacone noclegi odebrane.

Na mój gust jak zwykle trochę miejsc się zwolni, niektórzy już teraz chcą się przepisać z MP np na Beskidzkiego Zbója. Jeżeli wpłacicie szybko to będziecie pierwszymi rezerwowymi, miejsce w jakiś sposób na pewno się dla Was znajdzie.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Trochę to niezrozumiałe, ślęczałem przy kompie, aby jak najszybciej się zapisać i mieć pewność startu. Udało się wbić w pierwszej dziesiątce i to dla dwóch osób. Terminu wpłat nie przekroczyłem, a z listy wypadłem, rozumiem gdybym nie zapłacił w terminie...Wiem że szansa startu jest, ale tak jak piszę jest to dziwne i niezrozumiałe.

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
  • Miasto: Lublin
  • Na forum od: 13.01.2012
Dla mnie postępowanie organizatora jest jasne i wzorowe. Prostym i ogólnodostępnym przekazem poinformował o warunkach kwalifikacji do imprezy. Informacja była dostępna w wielu źródłach. Dzięki temu uczestnicy zmotywowali się do uregulowania należności a kapituła ma pełen budżet i może skupić się na organizacji a nie na użeraniu z uczestnikami.

Jako że wypadki losowe są przy takiej skali pewne udział w zawodach będą mieli wszyscy którzy staną na starcie. Jeszcze nie zdarzyło się żeby wystartował komplet.

Nie narzekać tylko działać i trenować.

Jasne. W sumie moja wina, ze zwłoką z zapłatą. Po prostu nie wiem czy mi zdrowie pozwoli wystartować, chciałem poczekać do końca pierwszego terminu, Żeby się potem w zwroty nie bawić. Nicto. Jestem dobrej myśli co do miejsca na liście jak i startu oraz ogólnie mojej przyszłości w ultra. Do zobaczenia, mam nadzieję.

Offline Mężczyzna klekoś

• Miasto: kwidzyn
  • Na forum od: 17.04.2018
Czy przed startem będzie można zostawić u was ,,depozyt” (plecak oraz kilka gratów ? ) ;-)
Oraz czy na polu namiotowym będą jakieś drzewka by rozłożyć się z hamakiem ?
Niestety nie zalapalem się na nocleg w bazie zawodów. Mam nadzieje ze łazienka będzie także dostępna dla uczestników maratonu😛
Dobrze by było zrobić jakaś listę rezerwowa w sprawie noclegu 😛
BTB podobno na starcie serwują dobra pizzę 😃

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
He, z tym hamakiem to mnie zabiłeś. Pojęcia nie mam  ;D Łazienki są.

Z depozytem nie będzie problemu o ile będzie to jakoś rozsądnie opakowane, typu torba, worek. Przy czym raczej wolałbym żeby to były jednostkowe przypadki, a nie że nagle 180 osób zechce coś zostawić w depozycie, bo nie wiem gdzie to bym upchał ;-)

Offline Mężczyzna klekoś

• Miasto: kwidzyn
  • Na forum od: 17.04.2018
Odp: Zgłoszenia kandydatur i dyskusja
« 17 Lut 2020, 10:35 »
po ukonczeniu planuje sie gdzies zdrzemnać..nawadnianie i na pociąg ;) 
Szkoda wynajmowac hotel na pare godzin snu..dobra alternatywa gdy znuży na sen !  8)
Przed startem chciałbym zostawić plecak z cywilkami ,ewentualnie dojdzie mały namiot ;p

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
Musimy przyznać, że kompletnie nie potrafimy przestrzegać terminów. Koszulki miały być w kwietniu, a są w marcu. Trudno, co zrobić ;-)

W najbliższych dniach będziemy ogarniać dystrybucję i kontaktować się z Wami mailowo. Zaglądajcie do swoich skrzynek.

Koszulki wciąż można zamawiać, na zamówienia czekamy do końca marca. Cena: 179 zł. Szczegóły na naszej www: https://mp.kolo-ultra.pl/mp20-koszulki-pierwszy-termin/

Offline Mężczyzna yacobs

• Miasto: Rzeszow
  • Na forum od: 01.01.2020
Cieszy mnie ta Wasza nieterminowość  :)

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
« 11 Mar 2020, 12:08 »
Do mnie i Zbyszka koszulki już dotarły. Są bardzo ładne 😃 No i trafiliśmy z rozmiaròwką🙂 Olo, dziękujemy!
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline Mężczyzna skaut

• Miasto: Józefów - Emilianów
  • Na forum od: 30.11.2014
« 11 Mar 2020, 22:56 »
Dotarła dzisiaj. Elegancka "ekologiczna" paczuszka. W środku koszulka. Pierwsze wrażenie - śliczna, bardzo lekka. Dosyć "oryginalny" krój kołnierzyka. Nie jest cięty odrębnie tylko jest przedłużeniem paneli z tułowia - trochę się marszczy.
Jeżeli chodzi o dopasowanie ... Hmm, zimowe ograniczenie ruchu sprawia, że trochę przypominam baleron.
Wnioski: Koszulka OK. Nosiciel koszulki do poprawki.

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 11 Mar 2020, 23:45 »
Mam i ja  8)
Porządne wykonanie, nowoczesny krój, rozmiar też idealnie trafiony. Doskonale by pasowała na wyprawę, ale wirus zatrzymał ją przed debiutem  ;)

Offline Mężczyzna yacobs

• Miasto: Rzeszow
  • Na forum od: 01.01.2020
« 12 Mar 2020, 15:42 »
Dotarła i do mnie. Dziękuję i pozdrawiam!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum