A czy jest opcja noclegu z 20/21? (u mnie wchodziłby w grę piątkowy start)
Ja też startuję w piątek ale z uwagi na fakt, że nie chce mi się bujać po Świnoujściu od 12 do 20 (od wykwaterowania do startu) biorę 2 noclegi. Także rozważ drugą noc
stan przygotowań BBT1008 2020
Informujemy że tegoroczne edycje ultramaratonów Pierścień Tysiąca Jezior 610km non-stop oraz Bałtyk-Bieszczady Tour 1008km non-stop odbędą się zgodnie z planem Jako organizatorzy dołożymy wszelkich starań aby imprezy odbyły się na najwyższym sanitarnym poziomie, zgodnie z obowiązującymi w kraju zaleceniami i obostrzeniami. Naszym priorytetem jest zadbanie o wszelkie środki bezpieczeństwa dla zawodników biorących udział w naszych imprezach. Intensywnie pracujemy nad nowymi rozwiązaniami, które w maksymalnie możliwym stopniu usprawnią przebieg oby dwóch imprez.Ponadto, dla tych wszystkich którzy obawiają się panującej na świecie pandemii, wprowadziliśmy zupełnie nową formułę uczestnictwa w ultramaratonie kolarskim Pierścień Tysiąca Jezior – kategorię C-19. Więcej informacji o nowej, DODATKOWEJ, formule PTJ przeczytacie na naszej oficjalnej stronie internetowej, w zakładce Edycja 2020. W przypadku niejasności zachęcamy do zadawania pytań w komentarzach pod postem.O szczegółach oraz ewentualnych zmianach będziemy informować Was na bieżąco
Był jasny komunikat organizatora - BBT będzie w terminie, podobnie obowiązuje majowy termin wpłat, ja wczoraj opłaciłem startowe.