Na dużych punktach jest zawsze zamieszanie, kolejki do prysznica a próbując zasnąć ktoś obok stuka butami SPD.Lepszym rozwiazaniem, niektorzy to stosują jest zarezerwowanie kwatery prywatnej.No i nie straszcie kolegi Ustrzykami bo te 2 hopki to pikuś.
1) Poradźcie proszę - zwracam się głównie do tych, co już jechali BBT - czy jest szansa dla mnie znaleźć się w Starachowicach po 35-36h wobec faktu, że PTJ przejechałem w 31,5h? Czy da się to w ogóle przełożyć jedno na drugie? Myślę, że większość trasy będę z konieczności jechał sam, jak to było na Pierścieniu (większość ludzi startujących w sb. będzie dla mnie za szybka).
- Starachowice to moim zdaniem słabe miejsce do spania. Jeżeli DPK będzie tam, gdzie 2 lata temu, czyli w MOSiR, to tam jest ogólnie ciasno (basen) i bardzo dużo ludzi, tam nawet ci szybcy zatrzymują się na trochę dłużej; to odpowiednik Iłży, gdzie zawsze były problemy logistyczne (prysznic, spanie, tłum)
Pakiety startowe będą wysyłane wszystkim startującym do paczkomatów?
Cytat: Góral nizinny w 4 Sie 2020, 06:26Pakiety startowe będą wysyłane wszystkim startującym do paczkomatów?Trzeba o to poprosić:https://ultracycling.pl/organizacja-startu-baltyk-bieszczady-tour-1008-km-non-stop---czesc-3Marek
NMSP..."Przeżyłam z tobą tyyyyyyllleeee laaaaaaaaaatttt!!!"...Kto pamięta? ;)Czyje to było?