Uważam że problemy PK w Sandomierzu już rozwiązałeś i to dość radykalnie. Dobrze że masz jeszcze inne imprezy niż Puchar Polski. Bo być może pozostałe PK pozostaną.
(forum nie lubi Janika, Huzara, Dobrochowskiego, Oberdy)
Czy kojarzycie czy i gdzie znajduje się taki magiczny button w panelu zawodnika zawodów, aby można było pobrać ślad własnego wyczynu w pliku gpx itp? Taki wyczyn (mój garmin dotrwał do Łomnej) i nie mieć go udokumentowanego
Zmieniam na chwilę temat, zamieszanie wokół PK w Sandomierzu proponuję pozostawić do rozwikłania księdzu Mateuszowi Na mecie otrzymałem informację, że ślad z BB Tour będę mógł pobrać z konta zawodnika BB Tour. Możliwe, że nie zrozumieliśmy się z Robertem Janikiem, bo i On był w ferworze walki zarzucony tematami a Ja przesadnie dotleniony po 2,5 dniach jazdy, bo poza samym widokiem śladu nie widzę możliwości/opcji pobrania go.Czy kojarzycie czy i gdzie znajduje się taki magiczny button w panelu zawodnika zawodów, aby można było pobrać ślad własnego wyczynu w pliku gpx itp? Taki wyczyn (mój garmin dotrwał do Łomnej) i nie mieć go udokumentowanego
nie wróży to dobrze przyszłości imprezy...