Autor Wątek: BBTour 2020  (Przeczytany 82036 razy)

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
Odp: BBTour 2020
« 13 Wrz 2020, 17:25 »
Dzień dobry wieczór wszystkim ponownie i pozdrawiam z gorących Czech, z Nivnicy. Mam nieco czasu to mogę poodpowiadać - tak bardzo się nudzę..

Pojechałaś na zlot do Czech i się nudzisz???

Brak roweru, czy kolejna awaria?

Idę wstawić popkorn n i po ładowarkę... może kolejną butelkę płynu pozwalającą dotrwać do końca czytania.

martap wróciła. Napisała. I od razu humor mi się poprawił :D

Faktem jest, że nie ukończyłam niczego co miało więcej niż 300km :P
Ale to nic nie znaczy - gdyż ponieważ moje przygotowanie wystarczałoby i na wyższe dystanse.

301 km? :)

Pod jednym warunkiem: nie używać Etrexa 20x., bo nie jest szybszy od własnego cienia.
« Ostatnia zmiana: 13 Wrz 2020, 17:34 hansglopke »
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Mężczyzna Piotr1975

• Miasto: Bruksela
  • Na forum od: 08.11.2017
« 13 Wrz 2020, 17:57 »

Dzień dobry wieczór ...
Faktem jest, że nie ukończyłam niczego co miało więcej niż 300km :P
Ale to nic nie znaczy - gdyż ponieważ moje przygotowanie wystarczałoby i na wyższe dystanse.
I to co piszę, to nie jest to "pouczanie" tylko opisywanie swoich metod na rozwiązywanie pewnych problemów.
Jeśli ktoś to odbiera inaczej = jego problem.

Myślę że ta myśl autora powinna zamknąć dyskusję rowerową. Oczywiście można zastanawiać się czy Autor zaorał się pługiem szescio czy ośmio skibowym
Nieskończenie mądry jest nasz Stwórca Pan
Swoje dzieło dał obejrzeć również mnie

Offline Mężczyzna kawerna

• Piotr(ek) Hrehorowicz w realu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 22.09.2013
« 13 Wrz 2020, 18:02 »
martap wróciła. Napisała. I od razu humor mi się poprawił
Masochista 😁
... i stałem się social-rowerzystą... Anachronicznie lubię trójrzędowe korby i małe kasety ;)

Offline Mężczyzna yurek55

• 2015-11217; 2016-11305; 2017-12740 (Rapha500)
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 06.09.2013
    • Jurek rowerowy
« 14 Wrz 2020, 16:14 »
Myślę że ta myśl autora powinna zamknąć dyskusję rowerową. Oczywiście można zastanawiać się czy Autor zaorał się pługiem szescio czy ośmio skibowym
Mylisz się, dyskusja się dopiero zacznie. Autor położył solidne podwaliny pod stukrotny plon...

Czy przy takim poziomie argumentów, da się dyskutować na rozsądnym poziomie? Wątpię, ale są być może harcownicy, którzy będą próbowali... :)
Rower to dziwny pojazd, jego pasażer jest jednocześnie jego silnikiem.
"Drzwi mego domu to magiczna furtka między krainą lenia a rowerem" - eranis

Offline Mężczyzna Kierunkowy22

• Na forum od: 16.03.2014
« 14 Wrz 2020, 18:58 »
Bardzo proszę Administratorów o wydzielenie z wątku cyklu postów dotyczących "przygotowań do ultra/maratonów". Może do HydeParku?

...z akcentem na "Hide".

Czas najwyższy, bo dziwne pobudki personalne będą źródłem trolowania każdego wątku, w którym @Wilk się wypowiada. A że On dużo pisze, bo ma duże doświadczenie, a @martap pisze, bo nie ma doświadczenia, to na Orlenach szybciej zabraknie popcornu i tigerów niż baterii. Dla mnie numer w Starachowicach z przepakiem dla Wilka to już wyraz jakiejś obsesji i mimo że psychologiem nie jestem (poza wykształceniem zdobytym życiem), to nie powinniśmy tego dalej nakręcać - granicy "moja racja jest najmojsza" nie widać.

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
« 14 Wrz 2020, 19:49 »
Przecież wiadomo, że nie odpuszczą. No chyba, że admiralicja ich pogodzi.
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
« 14 Wrz 2020, 20:12 »
No weź

Bitels

• Gość
« 14 Wrz 2020, 20:25 »
A co mają zrobić ci, którzy nie lubią pop cornu? :)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 14 Wrz 2020, 20:56 »
A co mają zrobić ci, którzy nie lubią pop cornu? :)
Jak to co?

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
« 15 Wrz 2020, 13:26 »
Moja relacja w ramach odświeżenia wątku  :)

https://byczys.cc/baltyk-bieszczady-tour-2020/

Offline Mężczyzna zly-sze

• Na forum od: 19.09.2019
« 15 Wrz 2020, 19:24 »

Mniam. Bardzo dobre na ultramaratony, tylko trochę parzy śluzówki nadmiar soli.  ;D

Offline Kobieta martap

• Miasto: PL
  • Na forum od: 11.06.2018
« 11 Paź 2020, 14:52 »
Pojechałaś na zlot do Czech i się nudzisz???
Brak roweru, czy kolejna awaria?

A spojrzał na datę wypowiedzi czy olał?
Dobra, olał.
13 września to charakterystyczna data w przypadku tego Zlotu i tego roku, gdyż uwaga - to niedziela. Zlot się kończy. Ludzie się pakują, żegnaja i wyjeżdżają. Koleżanka Asia wzięła i pojechała na ostatnią wycieczkę, a ja patrząc na pobojowisko wzięłam i zostałam aby posprzątać i pobawić się w Tetrisa. (Tetris: pakowanie samochodu)

I żeby nie było, że Offtopicowo jak zapewne 99% ostyatnich kilka stron tego tematu :P - BBT to wspaniała rzecz. Powinniście dziękować Organizatorom, że po paru kolejnych nie przestali tego organizować.
Aha i jeszcze pytanie do tych SpecSuperMistrzów od Szosy, którzy często przyjeżdżają, rozsiadają się na PK/DPK, jedzą, piją po czym nagle wstają i wychodzą w pupie mając zostawione po sobie opakowania, niewypite picia, talerzyki po ciastach, po obiedzie, kubeczki polstikowe... Czy wy macie jakichś swoich sprzątaczy czy jak? Naprawdę tak cieżko dupę ruszyć i odwrócić się i wyrzucić do kosza na śmieci stojacego 1-2m dalej te śmietki?
A może tacy zawodowcy jesteście, że wydaje wam się nie że nie musice? Chociaż czekaj, nie... W takim razie po co startować w jakimś BBT, skoro powinniście startować w innym, w jakimś "Tour de Poland" czy też "Tour de France"?

:P

Offline gocu

• Miasto:
  • Na forum od: 04.04.2013
    • Rower i góry.
« 11 Paź 2020, 19:22 »

Aha i jeszcze pytanie do tych SpecSuperMistrzów od Szosy, którzy często przyjeżdżają, rozsiadają się na PK/DPK, jedzą, piją po czym nagle wstają i wychodzą w pupie mając zostawione po sobie opakowania, niewypite picia, talerzyki po ciastach, po obiedzie, kubeczki polstikowe... Czy wy macie jakichś swoich sprzątaczy czy jak? Naprawdę tak cieżko dupę ruszyć i odwrócić się i wyrzucić do kosza na śmieci stojacego 1-2m dalej te śmietki?
A może tacy zawodowcy jesteście, że wydaje wam się nie że nie musice? Chociaż czekaj, nie... W takim razie po co startować w jakimś BBT, skoro powinniście startować w innym, w jakimś "Tour de Poland" czy też "Tour de France"?

:P

"A u was Murzynów biją!" :)))
gocu

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 10 Sty 2021, 14:55 »
Trafiłem na takie fajne filmiki z BBTour nakręcone przez jednego z uczestników, szczególnie ten pierwszy, jeszcze z dojazdu potrafi rozbawić  ;)
Część 1

Część 2

Część 3

Część 4
&t

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum