Autor Wątek: Trip weekendowy (Okolice WAW) 05-06 październik 2019 (treking)  (Przeczytany 1279 razy)

Offline Kobieta kletynska

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 08.09.2019
Cześć!

Ciężko z dłuższym urlopem więc szukam chętnej osoby do wspólnej wycieczki w weekend 05-06.10.2019 gdzieś pod Warszawę.
Myślę, że trasę zaplanujemy wspólnie, może być jednodniowa (tak ok 100 km) lub dwudniowa z jakimś noclegiem, powrót rowerem lub alternatywnie pociągiem. Wszystko do ustalenia.

Średnia prędkość ok 25-30 km/h zależy od nawierzchni i podjazdów ;D Śmigam na rowerze trekingowym  8)

Offline Mężczyzna grzesiu

• Miasto: warszawa
  • Na forum od: 16.09.2018
Niezła średnia prędkość jak na wycieczkę rowerową. Szosowcy by się nie powstydzili  :)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Cieszę się, ze to piszecie. To zmniejsza moja depresję  :icon_confused:

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna skaut

• Miasto: Józefów - Emilianów
  • Na forum od: 30.11.2014
Krwawą Pętlę to polecać i jeździć zawsze warto, przy czym z uwagi na budowę Południowej Obwodnicy Warszawy i ukończoną niechlujnie obwodnicę Marek, Pętla jest przerwana i przejazd nie będzie "kanoniczny". Z drugiej strony, może dlatego warto się wybrać zanim wspomniana budowa całkowicie wydrenuje z wody pobliskie śródleśne bagna w Mazowieckim Parku Krajobrazowym zwane tu Ługami.

Offline Mężczyzna lesiak82

• Miasto: Grodzisk maz
  • Na forum od: 08.12.2017
    • FB
25-30 km/h krwawą pętle ??? ojjj kiedyś też tak myślałem że jest łatwo , i treking na piachach w okolicach MPK i zaroślach KPN'u ugrzęźnie  i zrobi się 17km/h .
SZOSA to euforia , ale MTB to wolność !

Offline Kobieta kletynska

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 08.09.2019
Kurde, po Waszych wpisach aż sprawdziłam aplikację od średniej, rzeczywiście przeszacowałam nie jeżdżę tak szybko   :icon_redface: , bliżej mi do 20km/h   :icon_surprised: :D :D :D

Wybaczcie ale krwawą mogłabym się podjąć!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum