Przejedziesz się dwa razy z bikepackingowym asortymentem i będziesz się pytać - dlaczego dopiero teraz na to wpadłem
Cytat: Viracocha w 12 Wrz 2019, 15:58Ciekawy jestem jak połączysz bikepacking z porządnym sprzętem foto .Niby można coś wykombinować, ale tanio nie będzie...Nie można. Lustro, 3 obiektywy, 2 filtry, grip z bateriami, statyw - takie minimum. Gdzie chcesz to wsadzić? M. in. dlatego używam aparatów kompaktowych, ale to zupełnie inna liga. Jakbyś porównywał krewetki w McDonaldzie z langustą podaną w trzygwiazdkowej francuskiej restauracji. Niby nazwa ta sama, frutti di mare.
Ciekawy jestem jak połączysz bikepacking z porządnym sprzętem foto .Niby można coś wykombinować, ale tanio nie będzie...
Nie można. Lustro, 3 obiektywy, 2 filtry, grip z bateriami, statyw - takie minimum. Gdzie chcesz to wsadzić? M. in. dlatego używam aparatów kompaktowych, ale to zupełnie inna liga.
Robb skąd leciałeś i dokąd?jakieś okazje?
To wielkie na górze to składana karimata. Ogromny pakunek, ale po prostu dobrze mi sie na niej śpi, a że prawie nic nie waży to jakoś znoszę ten widok.
Ja się spakowałem do Skandynawii w ostatniej chwili, musiałem wziąć ze dwa ciuchy ekstra, żeby pójść do restauracji i jechałem z przekonaniem że mam zdecydowanie za dużo klamotów.No, ale już mi przeszło
Ile te sakwy mają litrów?Moje miały 60A gdzie masz kuchnię i jedzenie na 3-4 dni?Ja tam wożę kawiarkę i nikt mnie nie przekona
Ja Cię do niczego nie chcę przekonywać. Każdy jeździ jak lubi.
Ja materac i namiot miałem w sakwach, więc pisanie "No, ale już mi przeszło " nie wiem jakie ma zadanie
"pomyślałem, że skoro Robb ma tyle samo to ja nie spakowałem się tak źle jak myslałem i poczułem się z tym dużo lepiej"?