widzę, że to rowertour jakoś w to wmieszany jest
Wydaje mi się, że domyślnie pisząc "rowertour" myliśmy o piśmie, to dodam, że Rowertour sklep i Rowertour pismo to dwa niezwiązane ze sobą byty. Rowertour sklep chyba nigdy nie był jakimś specjalnie atrakcyjnym miejscem na zakupy?
dlatego też jak nie znam sprzedawcy kupuję za pobraniem, nie przychodzi paczka to nie ma pieniędzy. o ile taka opcja jest. Jak nie ma do wyboru takiej to już ostrożniej sprawdzam, albo szukam innego sklepu.
Na maile odpowiadają bardzo sporadycznie, jeśli już to rżną głupa prosząc kolejny raz o numer konta, który mieli od samego początku bo płatność była w postaci przelewu.
Hmmm... A płatność kartą by Ci w czymś pomogła? Rozumiem, że PayPal mógłby łatwiej zwrócić kasę, ale sam operator karty chyba nie zwykł tego robić?
Zdaje mi się że na przelewach przychodzących nie ma z jakiego konta ktoś zapłacił. Przynajmniej się z tym nie spotkałam (ani na swoim koncie ani w pracy przy przelewach firmowych).
Cytat: qbotcenko w 23 Wrz 2019, 19:17Hmmm... A płatność kartą by Ci w czymś pomogła? Rozumiem, że PayPal mógłby łatwiej zwrócić kasę, ale sam operator karty chyba nie zwykł tego robić?Chargeback?
Swoją drogą to ten cały Czajka niezły marketingowiec jest. Opinie ma już zszargąną gdzie tylko się da, a wciąż łapie klientów. Z takimi umiejętnościami gdyby gość handlował tak jak rzetelny handel powinien wyglądać to z jego umiejętnościami kasę by trzepał solidną.
OO dzięki za cynk , miałem właśnie kupić u nich komplet opon do MTB , nigdzie takich już nie ma ,a u nich właśnie jest , a to DZIADY !
Tak więc obawiam się, że z odzyskaniem pieniędzy mogą być wielkie problemy, po 3 tygodniach zgłoszę sprawę na policję i pewnie na tym się wyczerpią moje możliwości.