Proszę o wskazanie bdb. przódlampki (jednak nie Lupine) nie pod dynamo, jaka bdb. trzymie i świeci, nie oślepia, mocowana być może na kierę i hełm...
A co do convoy'ów na kierownicy, to mam odwieczny problem z uchwytami latarkowymi - jak nie wielkie kobyły, to tandetne, obracające się na rurce sylikony
@zly-szelag - tą dętkę lepiej okleić po obwodzie, by zwiększyć średnicę, czy dla zwiększenia tarcia gumy?
Mam chyba już z dwa lata i jestem zadowolony z Mactronica Noise xtr 03. Zasilany wymiennym akumulatorem Li-ion 18650. Nie wyjmując akumulatora lampkę można ładować przez USB. Sprawia wrażenie trwałej i dobrze wykonanej.Jednak ten model chyba nie jest już produkowany. Następcą jest Noise xtr 04. Wygląda podobnie, tylko moc światła trochę większa.https://mactronic.pl/pl/lampa-rowerowa-przednia-noise-xtr-04-854-lm
@worek - mam to badziewie - na pierwszej dziurze latarka wraz z uchwytem się obraca, zwykle do przodu... A na barana toto nawet nie pasuje po średnicy ;P@zly-szelag - tą dętkę lepiej okleić po obwodzie, by zwiększyć średnicę, czy dla zwiększenia tarcia gumy?
Wady:...- jak podłączysz do ładowarki to się wyłącza, więc nie ma możliwości doładowania w nocy z powerbanka.
Cytat: qbotcenko w 4 Paź 2019, 23:21@zly-szelag - tą dętkę lepiej okleić po obwodzie, by zwiększyć średnicę, czy dla zwiększenia tarcia gumy?Bez dętki też działa, ale się przeciera i rysuje. Z dętką się nie przeciera i mocowanie wydaje się wieczne. Po wielu tysiącach jak rozpinałem żadnych przetarć. Bez trytytki nie działa, lampka telepie się w uchwycie na wybojach i światło wkurza.