Proszę o wskazanie bdb. przódlampki (jednak nie Lupine) nie pod dynamo, jaka bdb. trzymie i świeci, nie oślepia, mocowana być może na kierę i hełm.Rozglądając się, zoczyłem Knog PWR Road, jednak i na światłach zupełnie się nie znam, więc nie wiem, czy jest git. Chętnie coś sprawdzonego podczas maratonów, nawierzchnię drogi oświetlającego bdb., panzerną, nie na 4xAA. Dziękuję.
Same parametry: pojemność baterii i moc światła nie są wyznacznikiem użyteczności na długim wyścigu. Ta lampka, w porównaniu np. z XTR03 wypada po prostu słabo pod kątem wydajności. Wydajność dla mnie to liczba lumenów * czas świecenia / pojemności baterii.Np. Gaciron pojemność aku 6700 mAh tryb 200 LM czas świecenia 9:35h ~0,28 LM/mAXTR03 pojemność 3400 mAh tryb 270LM czas świecenia 8:30h ~0,67 LM/mA
Same parametry: pojemność baterii i moc światła nie są wyznacznikiem użyteczności na długim wyścigu. Ta lampka, w porównaniu np. z XTR03 wypada po prostu słabo pod kątem wydajności. Wydajność dla mnie to liczba lumenów * czas świecenia / pojemności baterii.Np. Gaciron pojemność aku 6700 mAh tryb 200 LM czas świecenia 9:35h ~0,28 LM/mA ....
Łatoś /.../
/.../Ktoś wie z jakiej pojemności aku te parametry? Dla mnie to waźne w kontekście doładowywania z powerbanka.