Worku powinieneś kiedyś pójść do sklepu i po prostu kupić czy to rasowego gravela czy rasowe MTB. Pure form, bez żadnych innowacji, tak jak go dają w sklepie. Tak Ci zawsze szybko do przeróbek - że nawet nie wiesz do końca co tracisz
Do zakupu przekonał mnie głównie kolor i kształt tylnego trójkąta. Czerwień jest bardzo soczysta, więc można się spodziewać sporego wzrostu średnich prędkości.
Niebieskie są szybkie dopiero jak się rozgrzeją w wyniku tarcia. A wtedy są czerwone.
Cytat: Sedymen w 17 Paź 2019, 19:40Niebieskie są szybkie dopiero jak się rozgrzeją w wyniku tarcia. A wtedy są czerwone. Niebieskie to ludziska pod sklepem zostawiają bez opieki bo na taki kolor to nikt się nie pochełpi
Rzeczywiście rower robi wrażenie tym że jest taki nooo zwykły. Gdybym zobaczył jego zdjęcie, w życiu bym nie powiedział że to rower Worka. Klasyczna geometria, nie rzeźbiony napęd (przynajmniej na zdjęciu nie widać) i BRAK BARANKA(!) Miazga.Czekam na jakieś awangardowe modyfikacje.
Kolejny argument za niebieskim. Coraz mocniej jestem przekonany, że wybór czerwonego był błędem ;/
Przesadzasz #Mariobiker. Ostatnio oglądałem niebieski rower i był ładny. Szczególnie, że było już całkowicie ciemno.