Ja mam (chyba) ten model: https://www.bumm.de/en/products/dynamo-scheinwerfer/produkt/175qrtsndi.html?Wydaje się spełniać Twoje wymagania. Ja jestem baaardzo zadowolony, ale też wylicytowałem ją za 80 PLN (z przesyłką)
Ale nie o to przecież chodzi autorowi wątku. Jego interesuje, żeby lampka miała mocne podświetlenie podczas postoju, a te lampki które wrzucacie mają dwie diody, jak wiele lampek na dynamo, ale czy dają mocne i dość długie podświetlenie na postoju, czy też gasną po niecałej minucie?
No ale to warto to zwyczajnie sprawdzić, ile minut trzyma, bo takie oceny "dla mnie starcza" są mało mówiące, co dla jednego jest dużo to dla drugiego niekoniecznie. A jak masz taką lampkę - to co za problem zmierzyć ile świeci bez jazdy?
A po co? Po co mam mierzyć coś, czego mierzenie nawet mi nie zaświtało w głowie. Przy mojej lampce raz rozłożyłem sobie namiot i ogólnie ogarnąłem rozstawienie biwaku. Tyle czasu dawała światło. Odwrotnie wiele razy mnie irytowała, ze swieci, kiedy chciałem być dyskretny i wtedy ją musiałem pacyfikować.
Moja dziś po przyjeździe z pracy świeciła 5 minut, po czym stwierdziłem że jestem głodny i poszedłem jeść, zostawiając ją świecącą.