Byłem tego roku w Rumunii z tymi koszykami i nie widzę żadnych przeciw wskazań.
Problem 2 - faworytem jest system topica, który można zastosować w wersji 3 lub 4 opasek na widelec i 2 kg powinien wtedy unieś bez większych problemów. Na goleni z hamulcem są naturalne punkty oporu dla opasek przed obsuwaniem się koszyka. Gorzej na drugiej goleni, która jest gładka jak pupa niemowlęcia. Tutaj pojawiają się rady z obklejeniem taśmą poniżej opaski.
Cytat: paweł.70 w 5 Lis 2019, 17:45Byłem tego roku w Rumunii z tymi koszykami i nie widzę żadnych przeciw wskazań.Ale wątek dotyczy montowania tego na karbonowy widelec bez żadnych mocowań. Na takim widelcu mocowałeś te koszyki?
Cytat: rufiano w 5 Lis 2019, 14:21tego blackburnaPuścisz za półceny?
tego blackburna
Cytat: rufiano w 5 Lis 2019, 14:21używałem tego blackburna i złego słowa nie można powiedzieć..ale odkąd mam voile , stał się bezużyteczny i leży w kącie.. I trzyma Ci się to bez żadnego koszyka? Nie zjeżdża w dół?
używałem tego blackburna i złego słowa nie można powiedzieć..ale odkąd mam voile , stał się bezużyteczny i leży w kącie..
... Co prawda zimą pewnie to mocowanie się zalodzi i zamarznie...
Jest kilka gotowych patentów na rynku no. Od SKS lub Zeffala. Na też Decathlon w ofercie.