Ja myślę, Michał, że jak napiszemy ludziom "Przejedź wcześniej jakieś ultra zanim wybierzesz się na MPP" to będzie tożsame co do wydźwięku z wymaganiem przejechania innego ultra bez stawiania limitów czasowych. Taką mam wiarę w ludzi, wierzę że to rozumieją.
O przygotowaniu lub braku przygotowania niektórych uczestników to można bez końca. Brevet 400 km, Puszcza Piska, zatrzymuje mnie uczestnik i prosi o dętkę albo łatki. -Dlaczego nie wziąłeś?-Myślałem że nie będzie potrzebne.GMRDP 2019:-Masz pompkę?-No mam, a Ty zgubiłeś?- No nie, nie wziąłem
Cytat: skaut w 7 Lis 2019, 22:20O przygotowaniu lub braku przygotowania niektórych uczestników to można bez końca. Brevet 400 km, Puszcza Piska, zatrzymuje mnie uczestnik i prosi o dętkę albo łatki. -Dlaczego nie wziąłeś?-Myślałem że nie będzie potrzebne.GMRDP 2019:-Masz pompkę?-No mam, a Ty zgubiłeś?- No nie, nie wziąłemW sumie to logiczny gość. Skoro nie ma łatek ani dętki to po co ma taszczyć pompkę ;-)
Dla mnie ten kierunek jest jak najbardziej słuszny. Czy Wisła 1200 rozwinęła by się tak w ciągu dwóch edycji gdyby istniały kwalifikacje?