Cytat: Elizium w 10 Wrz 2020, 15:10Przecież spontaniczne ugaszczanie miało miejsce już podczas wcześniejszych edycji MPP...Widzę, że (prawie) wszyscy na regulaminy i inne zasady mają wy***ne. I pomyśleć, że się wkurwiam jak 'ktoś' robi rondo po lewej stronie w ruchu niewielkiego miasta na Maratonie Podróżnika...A tu wygląda na to, że **uj, wolno, jak właściwie ironicznie i proroczo głosi podpis w stopce Elizium.
Przecież spontaniczne ugaszczanie miało miejsce już podczas wcześniejszych edycji MPP...
Cytat: MaciekK w 11 Wrz 2020, 13:27No właśnie na tej trasie nie za bardzo, bo gdzie niby można zyskać portfelemMożna mieć znacznie lepszy rower (np. bardzo dobrze dopasowany i skonfigurowany (wygodna na długim dystansie ma bardzo duże znaczenie), mniej awaryjny - wymiana kluczowych gratów przed wyścigiem, dopieszczenie przez dobry serwis, itp.), lepsze ciuchy (wygoda), lepsze światła, lepsze torby, lepszy trening przed wyścigiem (kasa == więcej czasu do dyspozycji na hobby), można wygodniej i wcześniej dojechać na start, odpowiednio wypocząć i najeść się przed startem, można nie martwić się o powrót i pozwolić sobie na nie zabieranie z tym związanych rzeczy i rezerwowania czasu, itp.
No właśnie na tej trasie nie za bardzo, bo gdzie niby można zyskać portfelem
Cytat: WuJekG w 26 Sty 1975, 14:20WuJekG ,Ty to normalnie jakiś dziwny jesteśBo? Bo domagam się trzymania reguły i regulaminu? A ty lubisz jeb**c zasady z góry na dół i gdy te zasady jeb***ia ciebie? Fajnie.A odpowiadając argumentujacym,że se org może (nad)interpretować jak chce: zastanowiliscie się choc trochę zanim wypisaliscie taka bzdurę? Że dowolność interpretacji stałego regulaminu jest nieskończona? To PO **UJ regulamin w ogóle? Przecież org mógłby napisać najważniejsze zasady w komunikatach. Praktyka pokazuje,że da się rządzić dekretami. Odpowiadając Wam i innym Sierpczaninom dalej: jaaassssssne, falandyzacja zawsze na propsie, w końcu to zawsze się udawało. Gdyby Sierpczanie chcieli pokibicować rzeczywiście, to wyszliby na drogę i kibicowali zawodnikom, a nie ustawiali stoły i leżaki, firmując tym złamanie generalnej formuły tych zawodów. I tak, luuubie jak teoretycy maratonowi wytykają jak to przecież zawody o puchar wójta a nie IO. IO i zawody o PWojta mają jedną rzecz wspólna: mają promować fair play. Który co do zasady mówi o trzymaniu się reguł. Oczywiście gdy nikt nie ma ich w dupie. Albo głębiej.a tak, zarówno Sierpczanie jak i org przyczynił się do tego, że spora czesc osób nie będzie mogła z czystym sumieniem napisać se później na stravie czy Fejsie,że przejechała maraton samowystarczalny....oczywiście dziś prawdomówność nikogo nie obchodzi, wiec i tak wszyscy napiszecie, bo nie widzicie w tym problemu (poza semantycznym)
WuJekG ,Ty to normalnie jakiś dziwny jesteś
Małą literą piszemy nazwy mieszkańców miast, osiedli i wsi: moskwianin, paryżanka, warszawianka, wrocławianin, kleparzanin, żoliborzanin, chochołowianin, zalipianka.
A na Podhalu stacja koło Czarnego Dunajca....
A ja już na stacji, DNF
Cytat: emes w 13 Wrz 2020, 05:05A ja już na stacji, DNF Ja sie zastanawiam... Nie mam stacji przy sobie :p