O właśnie. W tym roku Skrzysie.k, w ubiegłych latach chyba Szafar jechali MPP z dwoma noclegami. Przyjeżdżali całkiem na świeżo, poniedziałkowym popołudniem. Mnie się takie podejście bardzo podoba.
I teraz zamieniamy wymóg kwalifikacji na budowanie świadomości uczestników.
Ja na 2 treningach miałem i pompkę i dętkę ale ...wentyl za krótki był. Pecha nie ominiesz czasem 😀
Powiedziałem sobiez,że więcej MPP już nie pojadę ( brak motywacji),ale dystans 1000+ powoduje,że sie ponownie zastanowię....
Trasa ma być ciekawa i wymagająca, a czy będzie ten 1000km to nie jest ważne, mało kto ma na to takie ciśnienie
Cytat: szafar w 12 Lis 2019, 11:19Powiedziałem sobiez,że więcej MPP już nie pojadę ( brak motywacji),ale dystans 1000+ powoduje,że sie ponownie zastanowię.... Czy tysiąc +/- 1% to nadal jest motywacja?Czy musi być tysiąc+?Czy jak będzie tysiąc- a górki na+ to zmotywuje?Jest jeszcze czas na koncert życzeń
Cytat: tomek w 8 Lis 2019, 08:06O właśnie. W tym roku Skrzysie.k, w ubiegłych latach chyba Szafar jechali MPP z dwoma noclegami. Przyjeżdżali całkiem na świeżo, poniedziałkowym popołudniem. Mnie się takie podejście bardzo podoba.Długi i normalny nocleg mi służy i plasuje całkiem wysoko w generalce. Wyżej nie mam potrzeby być.Powiedziałem sobiez,że więcej MPP już nie pojadę ( brak motywacji),ale dystans 1000+ powoduje,że sie ponownie zastanowię....
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.