Tymczasem Strasser już podjeżdża pod Starą Płaninę, szampan w Burgas już się chłodzi - już tylko jakaś katastrofa może mu odebrać zwycięstwo.
Adam długo spał przed promem, także ma tutaj przewagę.
Największą średnia z jazdy ma Adam (23,4) i Krystian (23,0). Paweł (22,0) nadrabiał nad nimi mniejszą ilością snu. Tutaj wszyscy będą jechać do końca na jeden raz. Czyli Adam lub Krystian (a może jednak Ulrich).
Z niektórych zdjęć to ta droga wygląda tak, że nie wiem czy organizatorzy PGR by jej nie uznali za za trudną
Jechałem tam z małymi jeszcze wtedy dziećmi i nie było pchania. Oczywiście nie na szosówce, ale z bagażami. Więc jak ośmiolatek przejechał o własnych siłach bez pchania to chyba nie jest szczególnie trudny odcinek.
Wiedzieli od Rumunki (tzn Krystain wiedział, może Adam też) która tam dzwoniła podobno dowiadywać sie wcześniej. Jak pisał NaszSzybkiTygrys - zdawali sobie sprawę z losowości i długo rozważał jak i którym promem ten kawałek trasy zrobić.
Jakieś 1/3 ostatniego fragmentu (prom-meta) za nimi. Mam wrażenie, że K&A odchodzą goniącej dwójce P&U. Zdążą ich dogonić? Co za emocjonująca końcówka!