Problem w tym, że ta pani prowadzi archiwum i może się nie nabrać na metamorfozę, zwłaszcza Polaka, rasisty i ksenofoba z założenia.
Na pewno mówili o tym w brytyjskiej TV. Jak ktoś składał już papiery to myślę, że pozamiatane. Ja się zniechęciłem do tych ludzi i teraz już jestem pewny, że zapisy w stylu PBP, LEL czyli F5, F5, kto pierwszy ten lepszy to jest optymalna forma jak jest za dużo chętnych.
Tak to wygląda trochę jakby się tej pani marzyła najdłuższa na świecie gay parade, ale nie ma na co liczyć. Na starcie pokazują się jedynie mocni kolarze i cały ten lewicowy zaciąg to głównie na Facebooku widać.
Organizator robi sobie wyścig wg. swoich zasad, ustala regulamin, daje dzikie karty, to jego prawo. Trzeba to zaakceptować, zapłacić i startować lub nie.Wolny wybór.A wy doszukujecie sie jakichś spisków, ukrytcy intencji, wpływów politycznych.Marzycie o jakiejś sprawiedliwości (społecznej), nigdy tego nie było, zawsze byli równi i równiejsi (czarni i biali).
Takie typowo polskie, postkomunistyczne (postpeerelowskie). Aktualnie panujący politycy, narzucili pewną narrację, tyczącą się LGBT, i to przenosi się nawet do dyskusji o wyścigach rowerowych.
Najlepszy jest cytat poniżej. Przepraszam, ale nie czyszczę monitorów "Our policy of positive action is not a subject we welcome negative feedback on."Toż to poziom przedszkola. EDIT: Otwiera się prawdopodobnie rynek wyścigów Londyn-Stambuł, kontynuujący tradycje Mike'a Halla, ale związane z kolarstwem.
Cytat: MaciekK w 4 Lut 2021, 23:01Najlepszy jest cytat poniżej. Przepraszam, ale nie czyszczę monitorów "Our policy of positive action is not a subject we welcome negative feedback on."Toż to poziom przedszkola. EDIT: Otwiera się prawdopodobnie rynek wyścigów Londyn-Stambuł, kontynuujący tradycje Mike'a Halla, ale związane z kolarstwem.Czy jest tu Leszek Pachulski ? Szykuje się wyścig do zrobienia.
Myślę ,że ta historia doskonale pokazuje , w którą stronę zmierza naszą zachodnia cywilizacja - faworyzuje się słabych kosztem mocnych. To musi skończyć się źle dla naszej cywilizacji.
Piotr you’re just regurgitate the same tired old excuses that have been dragged out in these kinds of debates for years and years. You’re not saying anything new or interesting.You are also not actually engaging in discussion here because you’re not listening and responding to articulate points just defending your position.This is not a forum for your opinions on race or gender equality. There are other places on Facebook where you can spout that stuff.
Obecnie trasa leci przez 3 kraje: Francję, Włochy i Grecję. Wygląda, że da się przejechać z jednego do drugiego robiąc testy PCR na granicy, albo mając certyfikat zaszczepienia.Organizator uważa, że to stwarza ryzyko niesprawiedliwości, bo ci testowani na granicach będą stratni w stosunku do zaszczepionych. W związku z tym organizator wysłał sondę do uczestników co o tym sądzą i czy będą zaszczepieni. I czy wezmą udział w edycji 2022, jak ta się nie odbędzie
Istnienie paszportów szczepionkowych to wielki krok w stronę ustroju Chińskiej Republiki Ludowej. /.../
Istnienie paszportów szczepionkowych to wielki krok w stronę ustroju Chińskiej Republiki Ludowej. IMO wystarczający powód by odwołać wszystkie wyścigi na których ich posiadanie będzie dawało przewagę. Testy na granicach to też wypaczenie ścigania.