Autor Wątek: O jednym takim, co pojechał na księżyc.  (Przeczytany 6093 razy)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Jedzie dalej, godzinę temu mijałem go na wylotówce z Elbląga.

Z księżyca pasuje wrócić ;)

Cel indywidualny osiągnięty, samozaparcie godne podziwu. Po drodze trafił się nawet paskudny wypadek, a dość szybko wrócił na rower. Ja kibicowałem :)
Amanda Coker i wynosi cos koło 139tys. Co daje niebotyczną średnią dzienną przez calutki rok 380km. To jest dopiero rekord powalajacy na kolana.
Niesamowite. To jest w ogóle fizycznie możliwe?
Yyy

WuJekG

• Gość
Czekam na ślad i galerię.
Powodzenia (z czekaniem) ;)
O ile o celowości nie ma co się wymądrzać, bo każdy ma swoje różne bziki i je realizuje, o ile styl czy prędkość czy inne z jazdy to też sprawa dość indywidualna, o tyle sporo osób (głównie na bikestats, w tym ja) zarzucało często-nieczęsto Robertowi słabą wiarygodność przejechanych dystansów czy właściwie brak odpowiedniego uwierzytelniania. (poza ultramaratonami). Wielu pamięta te podrównane do setki czy pięćdziesiątki dystanse w okienku (poza ultramaratonami) i brak jakichkolwiek śladów lub nieliczne fotki.
Oczywiście nikt zarzucić nie może, że te jazdy się nie odbyły, wielu jeździło z nim i te ultramaratony też zostały zaliczone, ale gdyby przyszło do jakiejkolwiek weryfikacji, potencjalna komisja mogłaby posłużyć się (pewnie) tylko wpisami na BS.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Czyli sugerujesz, ze oszukiwał i trasy dzienne wpisywał z palca?

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

WuJekG

• Gość
Czyli sugerujesz, ze oszukiwał i trasy dzienne wpisywał z palca?
Ani przez chwilę nie sugeruję oszukiwania.
Jak każdy zazdrośnik (  ;) ;) ;) ) uwieszam się na jakiś pierdołach: a to, że większość dystansów na bs jest dziwnie zrównana (e.g. http://robert1973.bikestats.pl/a,2012,6,1.html  pamiętam, że po jakiejś dyskusji w komentarzach zaczął wpisywać 'nierówne' kilometry tylko po to, żeby zadowolić podejrzliwych ;) ), a to, że gdyby przyszło do jakiejś grubszej weryfikacji, to śladów czy konkretnych danych, poza magicznym dystansem, nie uświadczysz (poza ultramaratonami), itd. Czepianie się dla samego czepiania.
;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum