Autor Wątek: żywność liofilizowana  (Przeczytany 26278 razy)

Offline Mężczyzna Keppler

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 01.03.2021
Odp: żywność liofilizowana
« 2 Mar 2021, 19:51 »
Nie rozumiem po co się czepiasz i zaśmiecasz forum, zawsze jesteś taki toksyczny? (To pytanie retoryczne, prosze nie odpowiadaj)

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
« 2 Mar 2021, 22:11 »
założyłem konto tylko po to by tutaj odpowiedzieć.

Doceniam poświęcenie.

mam pytanie

Zdecyduj się.
Masz pytanie czy chcesz odpowiedzieć?

Przecież to proste i logiczne. Podczas pisania w temacie używasz opcji odpowiedz. Zatem to co piszesz w wątku poza pierwszym postem jest odpowiedzią. W związku z tym sformułowanie, że zdecydował się odpowiedzieć jest jak najbardziej poprawne i logiczne.
W związku z tym, że wątek istniał postanowił nie zakładać nowego, a zadać to pytanie właśnie tu, żeby nie zaśmiecać forum. Również działanie w pełni zgodne z zasadami logicznego myślenia.
Z powyższych dwóch faktów wynika, że ta odpowiedź była jednocześnie pytaniem, co się wcale nie wyklucza jak to doskonale pokazuje ten przykład.

Nie mając nic mądrego do powiedzenia zacząłeś brnąć i szukać dziury w całym, a to już logiczne nie jest.

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
« 2 Mar 2021, 23:26 »
Nie mając nic mądrego do powiedzenia zacząłeś brnąć i szukać dziury w całym, a to już logiczne nie jest.

Czytając Twoje "mądrości" na tym forum to mam poważne wątpliwości kto tu ma problemy z logiką :D (i humorem ;) )
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
« 3 Mar 2021, 17:41 »
To, że jest tam napisane "odpowiedz" nie oznacza automatycznie, że jest to... odpowiedź ;)
Wiele osób pisze np. testament, który później okazuje się, że nie jest testamentem. I nic w takich sytuacjach nie pomaga napis "Testament" na pierwszej stronie.
Inaczej rzecz ujmując: liczy się treść, a nie etykietka.
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
« 3 Mar 2021, 19:14 »
liczy się treść

To może napisz coś z treścią, na przykład o liofilizatach...

Offline macham.szkitkami

• Miasto:
  • Na forum od: 29.03.2024
« 3 Kwi 2024, 09:22 »
Widzę, że wątek zboczył trochę z kursu, a jednak temat jest ciekawy i myślę, że wart odświeżenia. Ja od lat używam suszarki (zaczęło się od grzybów, a teraz to sky is the limit), ale zastanawiam się nad liofilizatorem. Rozumiem, że nie jest to sprzęt domowy i ceny są dosyć wysokie, ale najtaniej udało mi się znaleźć za ok 20 koła. Czy ktoś ma taki sprzęt? Czy jest wart tych pieniędzy? Kupiliście i używacie, czy był to nietrafiony zakup ???

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 3 Kwi 2024, 14:39 »
A jaki jest sens wydawania 20tys na taki sprzęt do domowych zastosowań? Tyle to można dać jak się tego używa w celach zawodowych, a nie żeby obsłużyć kilka turystycznych wyjazdów w roku.

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
« 3 Kwi 2024, 15:41 »
Biorąc pod uwagę, że wsad musisz ugotować, na jednym profesjonalnym liofie zyskasz około 20 zł. Przy tysiącu liofów może wyjdziesz na zero, licząc czas pracy jako darmowy. To się może "opłacać", gdy masz specjalną dietę, np. bezglutenową. Przy normalnej diecie kupujesz liofy po 45-50 zł i tyle.
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
« 12 Wrz 2024, 07:33 »
Chyba jestem zacofany, ale dopiero ostatnio 'odkryłem' liofilizowane słodycze - https://allegro.pl/oferta/slodycze-liofilizowane-snickers-40g-od-firmy-chrupaki-orzechowa-chmurka-14543899015?reco_id=cd22d705-70c7-11ef-aeed-82db6de631a6&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017

Czekam na chałwę, gdyż ta mi zawsze dużo waży w torbie, może jakoś wysuszą ten tłuszcz do lekkiego

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum