Oddziały specjalne do walki z obywatelem
Opieprzy Pana Posterunkowego żona - ciekawe ilu ludzi za to dostanie po dwie stówki za jakieś komiczne przewinienie?
Cytat: "Michał Wolff"Opieprzy Pana Posterunkowego żona - ciekawe ilu ludzi za to dostanie po dwie stówki za jakieś komiczne przewinienie? darowałbyś sobie takie komentarze, złamałeś przepis, nie masz nic na obronę i walisz poniżej pasa
A przeczytałeś argumenty, których użyłem na swoją obronę - czy tak sobie tylko gadasz,
żeby się dla zasady któryś raz do Michała Wolffa przychrzanić?
Cytat: "Borafu"W takim razie, skoro tyle rzeczy było nie w porządku to dlaczego przyjąłeś ten mandat?Nie wyglądasz mi na wioskowego głupka, więc na pewno wiesz, że przyjmując mandat uznałeś jego słuszność, czyli inaczej mówiąc zreazygnowałeś z odwołania od decyzji policjanta.Zgodziłeś się, a teraz żałujesz?A może tak raczyłbyś przeczytać całą dyskusję i moje komentarze pod zdjęciami, zanim się wtrącisz ni z gruszki ni z pietruszki, dając mi takie złote rady?
W takim razie, skoro tyle rzeczy było nie w porządku to dlaczego przyjąłeś ten mandat?Nie wyglądasz mi na wioskowego głupka, więc na pewno wiesz, że przyjmując mandat uznałeś jego słuszność, czyli inaczej mówiąc zreazygnowałeś z odwołania od decyzji policjanta.Zgodziłeś się, a teraz żałujesz?