Autor Wątek: Partnerka rowerowa-Polska/Europa/Świat  (Przeczytany 4366 razy)

Offline Kobieta magfa

• Miasto: Poznań, najlepsza dzielnica
  • Na forum od: 14.07.2009
Tylko zdaj sobie sprawę, że szansa na znalezienie zainteresowanej w taki sposób, gdzie dość jasno dajesz do zrozumienia, że chodzi o coś więcej niż rower - to jest bliska zeru. To jest desperacka metoda szukania partnerki, a kobiety desperatów niespecjalnie lubią.

Do kobiety to trzeba dużo subtelniej, a nie walisz prosto z mostu

Nie masz racji Wilku, jedna już się tu para znaleziona na forum odezwała  :D, wiele innych mogłabym wymieniać, ale bez ich pozwolenia tego nie zrobię.

Nie ma tutaj cienia desperacji a jedynie zaproszenie do wspólnej jazdy na rowerze, w postaci napisania posta, bez nacisku na osiągnięcie jakiegokolwiek wyniku.

O używaniu  "desperacji" w miejsce "determinacji" mam wyrobione zdanie ... negatywne.

Mnożysz wszystkie emocje, nie tylko te pozytywne :P Te proporcje bywają różne :P

Święte słowa.
I pamiętać należy o tym zawsze, niezależnie od płci współkręcących  ;D
"Iwo [18:50]:   to się nazywa dorosłość
Księgowy [18:53]:   że się odechciewa?
yoshko [18:55]:   tak, masz wybór, i najprostsze jest nicnierobienie :)"

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Nie masz racji Wilku, jedna już się tu para znaleziona na forum odezwała  :D, wiele innych mogłabym wymieniać, ale bez ich pozwolenia tego nie zrobię.
Ale przecież ja nic nie pisałem w materii, że pary się nie znajdują. Bo te pary na forum dobrały się w naturalny sposób, a nie odpowiadając na ogłoszenia faceta "szukam partnerki na wyjazd rowerowy". Jeszcze tylko brakuje uwagi, żeby wysłać zdjęcie i "paniom powyżej 80kg dziękuję" ;). W takich sprawach forma owego szukania ma jednak duże znaczenie, powiedz szczerze pojechałabyś na długą wyprawę z nieznanym facetem publikującym takie dość jednoznaczne ogłoszenie? To forum nie jest portalem randkowym, tu wchodzą ludzie jeżdżący rowerem, a nie szukający drugich połówek. A to ogłoszenie ma przede wszystkim formę ogłoszenia randkowego, wybierając taką formę na tym forum autor moim zdaniem mocno zmniejsza swoje szanse na znalezienie chętnej. A zupełnie inną sytuacją jest gdy szukasz kogoś na wyprawę rowerową, trafia się akurat dziewczyna, jedziecie bez żadnych zobowiązań, ale podczas wspólnej jazdy, wspólnego spędzania czasu coś zaiskrzy. Bo to w taki sposób powstały wszystkie pary na forum, a nie z ogłoszenia, że się szuka partnerki.

I jedynie tyle chciałem przekazać, taką formą ogłoszenia to się IMO zmniejsza swoje szanse znalezienia dziewczyny na wspólne wyjazdy rowerowe, nie zwiększa.

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
Dobrze gadasz, masz u mnie paczkę Pringlesów.

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
Ja wezmę i zjem tyle krążków, ile razy Wilk złe słowo
Na wasze stosunki mam wyrąbane po całości, ale żeby Ci nie było przykro, to s'il vous plaît

Offline Mężczyzna daro73

• Miasto: Warszawa Bielany
  • Na forum od: 09.02.2017
W zasadzie to Forum nie jest portalem randkowym, których jest wiele w internecie, ale miejscem do znalezienia osoby, bez względu na płeć, do wspólnej jazdy na rowerze. Ale mamy podobno wolność słowa, więc niech pisze co chce. Powodzenia w poszukiwaniu. :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum