Wydaje mi się, że szukasz brevetu: https://www.brevety.pl/
Jestem w stanie zorganizować osoby które zmierzą czas przynajmniej dla 10 osób
Czytam sobie regulaminy tych brevetów i maratonów i brzmią mi one trochę jak wycieczki rowerowe których zrobiłem sobie w życiu setki.Teraz miałbym ochotę na sportowe podejście do sytuacji i dlatego pomyślałem o pomiarze czasu.To daje bardziej sportową atmosferę,szczególnie jak inni obok także jadą na czas.No chyba że ktoś mi wskaże jakiś maraton rowerowy na jakieś tam 300-350 km który odbywa się w drugiej połowie kwietnia lub zaraz obok tego terminu w miarę możliwości w Polsce środkowej lub zachodniej.Ważne aby regulamin brzmiał jak regulamin wyścigu kolarskiego abym poczuł sportowego ducha.
Czyli wszyscy startują o godz.8:00 i nie ma podziału na grupki startujące w odstępach czasowych?To o której trzeba być w biurze zawodów jeżeli start jest o 8.00?Pewnie jakoś bardzo wcześnie?Czy można odebrać co jest do odebrania dzień wcześniej?A co to jest ten cue sheet?
Szukam po prostu wyścigu długodystansowego a nie ścigania gdzie organizator pisze że impreza nie ma charakteru zawodów sportowych bo chyba czułbym się trochę dziwnie jeżeli miałbym się tam z kimś ścigać.Bardzo ciekawe jest to kiedy organizator w jednym zdaniu pisze że impreza nie jest formą wyścigu a w innym miejscu pisze że zwycięzcą jest ten kto pokona najwięcej okrążeń sporo tu sprzeczności a ja szukam jasnych reguł.