Jak logujecie się na alltrails?Ja wpisuję ten sam login i hasło jak na gpsies i pokazuje "login failed".Bez zalogowania nie mogę pobrać swoich tras.
A u mnie są "jaja" - nie ma śladu po mnie, żadnej trasy mapy a nawet jako użytkownika nie widać. Nie bardzo kojarzę z jakiego maila się na gpsies zalogowałem. Obawiam się sytuacji, że najprowdopodobniej w pierwszym momencie jak alltrails zaczęło się pojawiać na gpsies zalogowałem się przez facebooka a adres przypisany do fb był taki sam jak byłem zalogowany na gpsies :/
Bo jak pisałem wcześniej - zalogowałem się pierwszy raz przez konto fb, a później chciałem zalogować się przez email (a taki sam mail mam przypisany do fb) i niby hasło było złe; wysyłając o przypomnienie hasła nic nie przychodziło ale dostałem w końcu tymczasowe hasło mailem i pojawiły mi się moje trasy po tym zabiegu
A możesz trasy pobrać w gpx? , -czy tylko jak jest wersja "jakaś"płatna alltrails?-ja mam trasy .ale pobrać nie mogę .ani podlinkować.
W starym Gpsies mogłem edytować swoją trasę - dodawać lub kasować punkty lub całą grupę punktów, przesuwać punkty itp.
Czy macie namiary na jakiś edytor .gpx? Bardzo mi brakuje takiej opcji, która była w Gpsies.com.
Cytat: Miciek w 1 Lip 2020, 22:16Czy macie namiary na jakiś edytor .gpx? Bardzo mi brakuje takiej opcji, która była w Gpsies.com.rwgps?
Korzystam, ale brakuje mi opcji edytowania pojedyńczych punktów.