Cytat: "MaciekPaciek91"Jak Wam się podoba? Wygląd jest ok. Ale cóż... osprzęt ma swoje lata. JA bym z miejsca zrobił niezły tuning:1. Wymiana hamulców i przerzutek na zintegrowane.2. Baranek bym zmienił na wspolczesny.3. Korby i środek suportu także bym wymienił.4. Dętki bym wymienił na dętki z zaworem samochodowym albo Presta.5. No i ten bagażnik... 10 kg obciążenia to on na pewno nie wytrzyma za długo.
Jak Wam się podoba?
Owszem ale czy ów rower był kupowany z myślą o jeżdzie na klasyku czy z myślą o zakosztowaniu jazdy rasową szosówką?
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Smaczki? Jakie smaczki? To nie smaczki tylko kaszanka! Jaki jest sens trzymać rower, który nie daje przyjemności jazdy?
1. Wymiana hamulców i przerzutek na zintegrowane. 2. Baranek bym zmienił na wspolczesny. 3. Korby i środek suportu także bym wymienił. 4. Dętki bym wymienił na dętki z zaworem samochodowym albo Presta. 5. No i ten bagażnik... 10 kg obciążenia to on na pewno nie wytrzyma za długo.
Smaczki? Jakie smaczki? To nie smaczki tylko kaszanka!
Jaki jest sens trzymać rower, który nie daje przyjemności jazdy?
czy ów rower był kupowany z myślą o jeżdzie na klasyku czy z myślą o zakosztowaniu jazdy rasową szosówką?
Co to za pytanie ?! Od kiedy "rasowe szosówki" mają błotniki, bagażnik, lampki?
bo Maćkowi stalówka może byc za ciężka
Moje ego jest malutkie więc nigdy nie przywiązywałem wagi do mieć