Autor Wątek: Wzdłuż granicy zachodniej z Bogatyni do Świnoujścia 4-5 dni Kwiecień/Maj  (Przeczytany 1827 razy)

Offline Mężczyzna Bysiu

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 07.04.2015
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Szukam chętnych do krótkiej wyprawy rowerowej wzdłuż zachodniej granicy Polski. Mam 25 lat. Do tej pory byłem na dwóch tygodniowych wyprawach i niezliczonej ilości jedno/dwu dniowych. Trasa jaką wybrałem prowadzi głównie ścieżkami rowerowymi i dużą częścią po stronie Niemieckiej. Osobiście będę wyruszał i wracał z Wrocławia, a główna trasa podróży jest z Bogatyni do Świnoujścia 560km w 4-5 dni co do terminu jestem bardzo elastyczny czy to będzie Kwiecień czy Maj byle była pogoda, pakujemy się i ruszamy. Preferuje spanie w namiocie z wieczornym ogniskiem i gawędami.
Szukam pogodnych, wesołych osób które nie lubią narzekać :D wiek i płeć jest mi obojętne, zapraszam do kontaktu  :)

Offline Mężczyzna Antracyt

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 13.06.2017
    • Poland on bike
W internecie masz wiele opisów tej trasy.
Jechałem nią odcinkiem ze Zgorzelca do Świnoujścia w zeszłym roku, ale spałem po Polskiej stronie (nie wiem jak z legalnym biwakowaniem po zachodniej stronie granicy).
Trasa przyjemna, ale momentami nudnawa. Za to pozwala na duże dzienne przebiegi.

Ja planuję powtórkę całego szlaku, czyli 640 km w czerwcu.

Offline Mężczyzna Bysiu

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 07.04.2015
Tak wiem, że jest dużo opisów tej trasy w internecie bo sporo z nich przeczytałem dlatego szukam kompanów rowerowych którzy chcieli by ruszyć ze mną, zawsze to raźniej  :)

Offline Mężczyzna siwusek198

• Miasto: Opole
  • Na forum od: 28.01.2019
Bysiu udało się Tobie zrealizować wycieczkę do Świnoujścia?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum