Szukajcie, a znajdziecie. Na miasto akurat i uczciwa zeszłoroczna cena:https://biostern.abstore.pl/kasety-i-wolnobiegi-cs-hg400-11-25-kaseta-9rz,c66,p1607,pl.html
Warto kupować łańcuchy i kasety z Ali? Ceny jeszcze normalne. Są typowo "no name" ale też ZTTO, Shimano i inne "markowe" tylko czy w tym przypadku są to wyroby jeszcze w miarę jakościowo czy totalny złom...
Brzmi rozsądnie.A ZTTO - co to za firma? Raz kiedyś kupiłem u nich support i mi nie pasował do ramy (inny wszedł bez problemu) ale może to przypadek. W każdym razie firma już się gdzieś przewijała. Ktoś, coś?
...Czy jest sens dopłacić 100 zł do propozycji RS czyli HG40? Ilość zębów nie ma znaczenia, rower i tak służy do ciorania po mieście:)
Łańcuch no name ok. 55 zł, a jeszcze bardziej "no name" nawet za 35 zł. Shimano HG54 ten sam pieniądz ale jak na razie znalazłem z wysyłką za 2 dychy.ZTTO też ok 55 zł.Źle chyba nie jest.Pytam o te bezmarkowe - czy ktoś to może używał, nie rozleci się po pierwszym tysiącu?Jak jest takie ssanie na rynku i ceny kosmiczne to można by się obkupić w parę sztuk i mieć na zaś.