Skoro już mamy takie rozmowy po północy, to przyznam, że zmieniam trochę podejście. Lepiej płynąć trochę z prądem i kupować dostępny sprzęt, który nawet nie do końca spełnia oczekiwania. Warto trzymać się rzeczy, które można potem odsprzedać choć z małym zyskiem
Z 55 mm tylko 32?
Ale... osprzęt to akurat podrożał ostatnio, nie? Chyba że mowa o jakichś starociach...
Wydrukuj i nad łóżko Można też coś kupić, zużyć i wyrzucić.
rower z dystrybucji chińskiej, więc wyświetlacz jest w tym języku, mi to nie przeszkadzało, można się tego nauczyć.
Tu przykład złej inwestycjihttps://www.olx.pl/d/oferta/rower-elektryczny-skladany-xiaomi-qicycle-ef1-2-baterie-modyfikowany-CID767-IDQJpt6.html
Pan Piotr przyznaje, że popełnił duży błąd. Za 4 tys. zł kupił rower od prywatnej osoby na jednym z portali internetowych.- To był rower składany przez właściciela, nie mam na niego nawet dowodu zakupu – przyznaje
Dramatycznie zakończył się zakup roweru elektrycznego przez pana Piotra Szewczyka z Łodzi. Mężczyzna cieszył się nim zaledwie dwa dni. Pierwsze ładowanie pojazdu przebiegło bez zarzutu. Ale drugiego dnia, ubiegły piątek wieczorem, podłączył rower do ładowarki w swoim salonie, by w sobotę móc pojechać rowerem na zakupy. Ale o godz. 2 nad ranem bateria wybuchła i wywołała w mieszkaniu pożar.- To był wielki wybuch – opowiada łodzianin. - Próbowałem ugasić ogień kołdrą, ale ona też natychmiast się zapaliła – wspomina.Zanim na miejsce przyjechała straż pożarna mieszkanie pana Piotra zostało całkowicie zniszczone. Temperatura była tak duża, że popękały szyby w oknach, spaliły się ramy, odpadł tynk ze ścian. Zniszczyły się sprzęty elektryczne, telewizor i konsola. Z samego roweru też niewiele zostało.
Poradźcie jak to naprawić jakimś druciarstwem.
Cytat: zly-sze w 4 Wrz 2022, 20:34Poradźcie jak to naprawić jakimś druciarstwem.Proponuję zalać zwykłym silikonem