maluchy całkiem żwawo potrafią przebierać kopytkami.
Cytat: Dziadek w 4 Lip 2023, 09:42maluchy całkiem żwawo potrafią przebierać kopytkami.Co kończy się "tataaaa już nie mam siiiłyyyyyyy"
Ale to by trzeba założyć "pomiar mocy" albo zapytać Prędkość pomoże określić czy dzieciak nadąży za dorosłym. Z obserwacji wiem, że maluchy całkiem żwawo potrafią przebierać kopytkami.
Tak, oczywiście działają.
Warto tylko zwrócić uwagę, że przerzutki przednie GRX mają większe wychylenie niż szosowe R7000/R8000. Czyli te szosowe mogą nie dać rady wrzucić na blat korby GRX.
Sprawdzałeś?Pamiętam, że Tiagra 4700 jak wchodziął na rynek to była kompatybilne tylko z manetkami z tej samej grupy.
Tiagra 4700 jak wchodziął na rynek to była kompatybilne tylko z manetkami z tej samej grupy.
Mam dokładnie to samo w Tiagrze 4700, ale prawej. Czasami zejdzie chwila, zanim uda się zrzucić bieg. Ciekawi mnie, czy da się to jakoś naprawić. W lewej nie zaobserwowałem, ale używam bardzo rzadko.
Mam problem z klamkomanetką Tiagra 4700 - model pewnie mało istotny. W lewej czasem po mocniejszym naciśnięciu małej łopatki zapada się ona zbyt głęboko.Ktoś się spotkał z tym problemem?
U mnie czasem się zdarza podobny efekt w kilku egzemplarzach. Po całkowitym zrzuceniu linki dźwignia nie jest luźna i nie ciągnie linki.