Dzięki. Nie planowałem tego kupować, chciałem tylko zaspokoić ciekawość.Chyba słusznie.
Cytat: rmk w 4 Maj 2020, 14:54Oddałem właśnie ramę do malowania, 120zl razem z piaskowaniem. Jak odbiorę to wystawię opinie na tak lub na nie i powiem gdzie 😁Także jestem ciekaw, na co można liczyć w takiej kwocie - w sumie to cena niższa aniżeli samodzielny zakup chemii i malowanko
Oddałem właśnie ramę do malowania, 120zl razem z piaskowaniem. Jak odbiorę to wystawię opinie na tak lub na nie i powiem gdzie 😁
W efekcie wyszedł rower w kolorze ogrodzenia/latarni dla bardziej wrażliwych RAL7016.
Cytat: Antracyt w 11 Maj 2020, 15:52W efekcie wyszedł rower w kolorze ogrodzenia/latarni dla bardziej wrażliwych RAL7016.To prawdziwie łódzki rower. RAL7016 jest obowiązującym kolorem dla małej architektury miejskiej w Łodzi. Prawdziwy lokalny patriota z Ciebie
Przypinam do latarni/ogrodzenia i rower znika z widoku...
Ale gdyby nie musiały się sczepiać to płaskie Michelin, zajmują mniej miejsca i nie niszczą innych rzeczy w sakwie - swoje kupiłem ze 30 lat temu i są jak nowe.