i co na końcu zawiązać.
Mam ją rowery dwa, cx oraz 4C. Jeden odpowiednio długi, ale zbyt niski, za to drogi odpowiednio wysoki, lecz za długi. Planuję zmienić kierownicę i pytanie mam, która kierownica będzie naturalna dla nadgarstków?
ktoś z forum może mi wydrukować uchwyt do Armytek Prime C2 ale w wersji MAx czyli na ogniwa 21700 bo ten z Prime C2 18650 nie pasuje. https://militaria.pl/p/montaz-rowerowy-armytek-abm-01-2519441?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax%3A+%5BGMC-MILITARIA%5D+Latarki+pozosta%C5%82e+%5BSmart%5D+%5BR%5D&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA1p28BhCBARIsADP9HrPqDbrLwjSnl5T2KNDhRwjTO_nxs8mPlweHdHTr_WRLABMX5AdxMMIaAptUEALw_wcBta górna klamra musi być większa
To też się zdarza, ale nie jest to powodem. Płaska kierownica sprawi, że będę mniej wyciągnięty na 4C, ale nadgarstki będą wygięte i będą boleć.Nawet nie chodzi o rower, lecz o ułożenie nadgarstków na kierownicy.
W CX kierownica jest za nisko.
W 4C jest na dobrej wysokości, ale rama jest bardzo długa. Chciałbym wymienić baranek na inną kierownicę, ale nie wiem jaką. Mam dwie płaskie, lecz korzystając z nich, nadgarstki są nienaturalnie wygięte.