Jeśli mimo wszystko chcę kupować taki rower, to chyba najlepiej gdyby zaczął od kalkulatora do wyznaczenia prawidłowej geometrii.
Ejj, skąd te rowery bierzecie? Kurde, za tę cenę.... na Allegro ktoś sprzedaje BMC Time Machine na Ultegrze 11s, w super stanie, z gorszymi kołami ale 3 kafle mniej...
Wydaje mi się, że jeśli nie jestem w stanie na zwykłej szosie uzyskiwać średnich powyżej 34-35km/h to taki dedykowany rower czasowy jest bez sensu, nie wykorzystam jego możliwości, bo przewagi ujawniają się dopiero przy wyższych prędkościach.
To znaczy-ja bym tak zrobił ale...kto bogatemu zabroni z drugiej strony.
Cytat: worek_foliowy w 13 Lut 2020, 10:46Jeśli mimo wszystko chcę kupować taki rower, to chyba najlepiej gdyby zaczął od kalkulatora do wyznaczenia prawidłowej geometrii.No właśnie, śmieszne to trochę. Rower za 15tys i tak będzie wolniejszy od tego za 5tys, ale dobrze dobranego i dopasowanego. A to trochę wygląda na liczenie, że kasa za nas sama wynik zrobi
No ale tak już abstrahując od wszystkiego. Nie jestem pewien, czy tu, na forum podróżników i ultrasów ktoś jest w stanie doradzić sensownie co do samego sprzętu dedykowanego do Triathlonu.
EEJJJJ! wypraszam sobie!!!!
Cytat: WuJekG w 14 Lut 2020, 12:44EEJJJJ! wypraszam sobie!!!! Sądząc po avatarze jednak wziąłeś ciut za mały rozmiar ramy, wyglądasz na nieco przykurczonego. W takim wypadku Twoje kompetencje są mocno dyskusyjne.