Ja też jeżdżę i śmiem twierdzić, że jest teraz bezpieczniej bo ruch samochodowy wyraźnie się zmniejszył.
Jeśli ktoś się interesował taką imprezą jak Oświęcim - Westerbork, która miała się odbyć w terminie 22 kwietnia - 04 maja 2020, to właśnie została odwołana.
Cytat: Johnny_n w 18 Mar 2020, 19:04Jeśli ktoś się interesował taką imprezą jak Oświęcim - Westerbork, która miała się odbyć w terminie 22 kwietnia - 04 maja 2020, to właśnie została odwołana. To już nawet nie ma co pisać, bo wszystko przeniesiona na kiedyś tam. Mam nadzieję, że mnie organizatorzy poinformują, że właśnie gdzieś tam startuję . Tylu km na stacjonarnym ile przez ostatni miesiąc nakręciłem to nigdy. Monotonie kręcenia umila mi kanał Indoor Cycling Videos
z natury tego wyścigu, który jest nieoficjalny
Jak wprowadza zakaz jazdy rowerem albo przemieszczania się po kraju to nigdzie nie da się pojechać
Pablo, to na końcu po przecinku to słabe jest. Nie zachęcam organizatorów do takich kombinacji.
Francja wprowadziła na dwa tygodnie zakaz jazdy rowerem.
Liczy się to, że z innymi, w tym samym miejscu i terminie. (...) No i to towarzystwo! Na starcie. Na mecie.
Terminy są ustalone, trasy opublikowane. W czym problem? Wystarczy pojawić się na starcie i pojechać.
No i żeby ktoś ogarnął przynajmniej pomiar czasu wg tego samego standardu.
Dziś przejechałem 40km po Warszawie i mam podobne obserwacje jak Pablo.