Wskaż 'hejtera', co go masz na języku, proszę.
Z mądrości starożytnej Kabały:/.../
Czy moderatorzy mogliby przenieść posty o polityce do innego wątku? Bardzo proszę.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Takim ludziom jak Ty - bardzo dobrze zrobiłby przymusowy wolontariat albo w szpitalu, albo w kostnicy. Dopiero jakbyś na własne oczy zobaczył skalę problemu - to byś był w stanie cokolwiek zrozumieć, zamiast produkować teorie o wszechobecnych spiskach. Tacy ludzie dopóki osobiście nie oberwą od tej choroby, dopóki ktoś z ich bliskich się nie zarazi lub nie umrze - to nie zrozumieją.
"Mądrość" równa "starożytnej kabale", z jakiej ma czerpać - takiej nie ma ("kabały starożytnej").
No widzisz, a ja mam astmę od nastu lat i też na
Cytat: podjazdy w 19 Kwi 2020, 20:52No widzisz, a ja mam astmę od nastu lat i też na A ja się męczę z astmą od 1980 roku. Można napisać, że mam czarny pas w kłopotach z oddychaniem. Muszę brać leki regularnie i też mam fatalne wyniki spiro. A wiosna to już kumulacja, bo dochodzi alergia. Marcin „czach“ Trzaska SQ6
Może powinieneś skonsultować się z innym pulmonologiem? Również się leczę z powodu astmy, ale po właściwiej diagnozie, od ponad dwóch lat, przyjmuję leki i nie mam żadnych objawów.
Cytat: 4gotten w 19 Kwi 2020, 21:38Może powinieneś skonsultować się z innym pulmonologiem? Również się leczę z powodu astmy, ale po właściwiej diagnozie, od ponad dwóch lat, przyjmuję leki i nie mam żadnych objawów. Lata zaniedbań robią swoje. Najlepiej jest, gdy jeżdżę non-stop na rowerze. Całą zimę i wchodzę delikatnie w wiosnę. No i jeżeli jest normalna wiosna a nie wszystko na raz. Teraz loratadynę biorę 2x dziennie. Marcin „czach“ Trzaska SQ6