To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Czy ktoś wyjaśni dlaczego nie widzę nowych postów z tego wątku w "postach nieprzeczytanych"? To samo stało się już wcześniej z wątkiem "czy apokalipsa nadciągnie".
Jakie są plany jeżeli także w lipcu maratonu nie uda się zorganizować? Będzie definitywnie odwołany? Czy będzie przeniesiony jeszcze raz? Termin lipcowy mi nie pasuje, muszę zrezygnować ze startu. Czy po ewentualnej kolejnej zmianie terminu będę mógł się z powrotem zapisać? Będę miał pierwszeństwo przed osobami które w ogóle nie były zapisane na tegoroczny maraton?
Mam pytanie odnośnie Maratonu Podróżnika.Jakie są plany jeżeli także w lipcu maratonu nie uda się zorganizować? Będzie definitywnie odwołany? Czy będzie przeniesiony jeszcze raz? Termin lipcowy mi nie pasuje, muszę zrezygnować ze startu. Czy po ewentualnej kolejnej zmianie terminu będę mógł się z powrotem zapisać? Będę miał pierwszeństwo przed osobami które w ogóle nie były zapisane na tegoroczny maraton?
Cytat: emes w 21 Kwi 2020, 10:04Na takiej imprezie jak MRDPW można w ramach wyjątku zrobić tylko kategorię solo i start indywidualny. Niecałe 30 osób zainteresowanych, 6 opłaciło start. Wyrobicie się w pół godziny na zupełnym luzie To samo może dotyczyć niejednego maratonu, kto wie, czy kategoria solo nie będzie w tym roku jedyną. No i taki maraton bez integracji przedstartowej, czy na mecie to straciłby sporo uroku
Na takiej imprezie jak MRDPW można w ramach wyjątku zrobić tylko kategorię solo i start indywidualny. Niecałe 30 osób zainteresowanych, 6 opłaciło start. Wyrobicie się w pół godziny na zupełnym luzie
LP potrzebują o wiele mniej by robić pod górkę