Witam wszystkich sympatyków rowerowej turystyki i aktywnego wypoczynku na dwóch kółkach. Śledzę forum od dawna, nawet konto założyłem sobie już jakiś czas temu, ale jakoś tak się złożyło że nie brałem udziału... A szkoda, bo jesteście bogatym źródłem wiedzy - kiedy prowadzicie merytoryczne dyskusje, oraz rozrywki - kiedy się kłócicie o pierdoły. Tak więc dołączam z nadzieją na poszerzenie wiedzy o rowerach i świecie z perspektywy rowerowego siodła, oraz na dobrą rozrywkę.
Na sakwiarstwo wzięło mnie niedawno, bo dopiero w zeszłym roku, po pielgrzymce do Santiago. Do tej pory istniało tylko MTB. Teraz jednak postanowiłem wykroić przynajmniej jedną wyprawę z sakwami w roku. W tym będzie Norwegia. Mieszkam w Oxfordzie, więc Polska to dla mnie w zasadzie zagranica, ale przynajmniej raz w roku staram się wpaść na tydzień lub dwa i popedałować po ojczystej ziemi. Wszak piękna jest...
Pracuję nad stroną z relacjami z moich wyjazdów, ale to trwa i trwa... Tymczasem kilka zdjęć z ostatnich wypraw jest
tutaj. Fotograficznych purystów przepraszam, ale kilka razy mnie poniosło. Zresztą, nie znam się na tym.
Tak więc do zobaczenia w czeluściach forum, i - co ważniejsze - na szlaku.