wszak jest ciepło i do tego będą burze
Z kolei Tomasik to taki bardzo młody chłopak, koło 20 lat (ten jego numer 2003 to pewnie rocznik), jego pierwszym wyścigiem ultra był tegoroczny RTP i od razu był w pierwszej dziesiątce; spotkałem go krótko na trasie, dość ciężki w rozmowie, ale widać, że ma naprawdę duży potencjał kolarski, no i ma przewagę młodości.
No mnie te ekstra 400 km i pętelki na Podhalu nie przekonują, podobnie jak ten system z PK i przepakami co 300km w maratonie bez wsparcia. Ale też mnie nie przekonuje jazda w kilkanaście osób przez dwa tygodnie, z czego po dwóch dniach jedzie się z dwoma osobami na radar. Znika aspekt sportowy a to była mocna strona MRDP. Za dwa lata może się okazać, że MRDP wygląda jak RAP w zeszłym roku.
No i tak to wygląda, że właśnie czołówka wjechała w burze...
Cytat: marcin_g w 17 Lip 2023, 13:55No i tak to wygląda, że właśnie czołówka wjechała w burze...E tam, dzisiaj też wjechałem w burzę. W tym upale to tylko mnie przyjemnie schłodziło, lepsza burza niż taki skwar. Od razu mi się ustabilizowały płyny. Także myślę, że dało im to bardziej kopa niż ich spowolniło.