A przeczytałeś moje pytanie i problem? Bo mam podejrzenie, że jednak nie.
Teraz nie wolno się spotykać w celu nawiązania nowej bliskiej znajomości, /.../
Cytat: login w 5 Kwi 2020, 11:50Cytat: miki150 w 5 Kwi 2020, 10:51Byś zobaczył jak państwo działa gdyby zabrakło policji.jeśli masz na myśli państwo bez nygusów, oportunistów i leserów z chęcią bym chciał takie państwo zobaczyć i w nim żyć.Żenujące są takie uogólnienia.
Cytat: miki150 w 5 Kwi 2020, 10:51Byś zobaczył jak państwo działa gdyby zabrakło policji.jeśli masz na myśli państwo bez nygusów, oportunistów i leserów z chęcią bym chciał takie państwo zobaczyć i w nim żyć.
Byś zobaczył jak państwo działa gdyby zabrakło policji.
Mam udostępnione lokum na Mazurach, ale zastanawiam się czy jak tam zacznę jechać roweremz sakwami (no bo jest tu rower i sakwy) albo i pociągiem a potem rowerem to się nie doczepią. Wiadomo, omijać lasy, parki etc.
Ewka, no gdyby Cie chcieli zawrócić - to niby dokąd?
Cytat: ewcyna w 5 Kwi 2020, 13:48Na forum nikt Ci precyzyjnie nie odpowie na to pytanie.To prawda 😳.
Na forum nikt Ci precyzyjnie nie odpowie na to pytanie.
Black Hawk patroluje dziś Trójmiasto:https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Smiglowiec-Black-Hawk-patroluje-Trojmiasto-n144038.html
Ale ludzi na Wale Miedzeszyńskim dużo. Spacerowicze, rowerzyści, biegacze, ludzie z pasami i z dziećmi. Na szczęście o świcie jest tam w miarę pusto.