Autor Wątek: Jakie linki do hamulców semi-hydraulicznych  (Przeczytany 3393 razy)

Offline Mężczyzna poziom

• Miasto: ELW
  • Na forum od: 11.12.2016
Czołem,

Po przemyśleniu tematu postanowiłem zmienić swoje mechaniczne hamulce TRP na semi-hydrauliczne Force (http://www.force-components.pl/index.php?p6036,kod-406210b-force-control-semi-hydraulic-hamulce-przod-tyl).
No i teraz wypadałoby je założyć. Co za tym idzie, wypadałoby także zmienić linki+pancerze, bo obecne mam od początku posiadania tego roweru (jakieś 3 1/2 roku).
Niestety trochę się pogubiłem z wyborem i chciałbym prosić o pomoc. Jaki zestaw (linki+pancerze) nabyć? Na co zwrócić uwagę zarówno przy kupnie jak i wymianie?

Wdzięczny będę za wszelką pomoc
"Never argue with idiots"

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Nie ma co specjalnie kombinować. Zwykle pancerze są ok, nie trzeba szukać niewiadomo czego. Ja kupiłem pancerze Prox za 4 zł/metr i nie odbiegają jakością od Jagawire.

Linki brać dobrej długości. Przerzutowe najlepiej 220 cm, żeby potem nie mieć niespodzianki.. Jeśli są nierdzewne, to znaczy, że są dobrej jakości.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum