Wszyscy "siedli" na @Hansaglopke, a mi się właśnie podoba taki wizerunek uporządkowany, z "reliktami", lekko - bez widziwiań unowocześniony etc.
I co w tym jest dziwnego, ze dorośli faceci przestrzegają ustalonych reguł?
Wszyscy "siedli" na @Hansaglopke, a mi się właśnie podoba taki wizerunek uporządkowany, z "reliktami", lekko - bez widziwiań unowocześniony etc. Sumując najpotrzebniejsze rzeczy są pod ręką, a przynajmniej w zasięgu wzroku Na kokpicie "kolarki" zauważyłem podkładkę pod tablet, laptop przystosowaną (pewne wycięcia zostały dokonane ) do np. mapy ? PozdrowerekP.S. Żona stwierdziła pewne podobieństwo
Prawdziwy facet w takich stereotypach na jakie się powołujesz to w milczeniu przyjmuje spotykające go od życia ciosy, a nie publicznie jęczy.
Tak więc nie piernicz nam tu więcej, tylko doceń szansę jaką dostałeś od losu by być jak John Wayne!
używanie maseczki po paru godzinach generuje bardzo brzydki zapach
sam jesteś ich idealnym zaprzeczeniem jęcząc na te ograniczenia jak baba w maglu. Prawdziwy facet w takich stereotypach na jakie się powołujesz to w milczeniu przyjmuje spotykające go od życia ciosy, a nie publicznie jęczy.
To mamy już dwa przeciwstawne trendy klawiaturowe na forum
Właśnie taki jest nie-prawdziwy, bo maskujący swoje prawdziwe uczucia - okłamując siebie, społeczeństwo, rzeczywistość. Każdy ma prawo jęczeć, płakać, mieć emocje i uczucia. Nie bać się i nie wstydzić ich okazać. Przede wszystkim zaś wiedzieć, że są ludzie którzy nie kpią z takich stanów, tylko akceptują, szanują i respektują "prawdziwe ja".
Wolę by Pablo był jako Pablo. To on decyduje czy iść w zgodzie ze sobą i swoim sercem, czy dostoswując się do jakichś pustych łatek i etykietek, które to "społeczeństwo" ma w zwyczaju rozdawać w nadmiarze. Szanuję go za to, że nie boi się być sobą.