Pokaż mi swoją klawiaturę a powiem kim jesteś.Sposób wytarcia klawiszy też jest ważny.
Prawdziwy mężczyzna nie przejmuje się tym co mu wpada pod klawisze
Cytat: miki150 w 23 Kwi 2020, 07:43Prawdziwy mężczyzna nie przejmuje się tym co mu wpada pod klawisze Ale nie je przy pianinie
To jest Kawerna, a nie Hansglopke
Jamci to był a nie @Hansglopke. A zdjęcie zrobiłem w "firmie" czyli w moim nibygabinecie. Kolarka to emerytka już dożywotnio zaprzęgnięta do trenażera. To na kierownicy to prowizoryczna półka na czytnik, tablet, albo książkę.
Sposób wytarcia klawiszy też jest ważny.
Nigdy w życiu! Szlag by mnie trafił gdybym wiedziała okruszki na swojej klawiaturze. W grudniu przyjechał do mnie stroiciel remontować pianino i zgroza mnie zwaliła z nóg. Pod klawiaturą było gniazdo myszy, w drewnie ślady po kornikach i resztki moli. Pracował niestrudzenie wiele godzin, żeby je przywrócić do porządku. Pianino zyskało nową duszę. Umieściłam w nim kulki na mole i łapki na myszy i codziennie dbam o utrzymywanie odpowiedniej wilgotności powietrza tam gdzie stoi, żeby młotki się nie powyginały.
Cytat: starszapani w 23 Kwi 2020, 10:52Nigdy w życiu! Szlag by mnie trafił gdybym wiedziała okruszki na swojej klawiaturze. W grudniu przyjechał do mnie stroiciel remontować pianino i zgroza mnie zwaliła z nóg. Pod klawiaturą było gniazdo myszy, w drewnie ślady po kornikach i resztki moli. Pracował niestrudzenie wiele godzin, żeby je przywrócić do porządku. Pianino zyskało nową duszę. Umieściłam w nim kulki na mole i łapki na myszy i codziennie dbam o utrzymywanie odpowiedniej wilgotności powietrza tam gdzie stoi, żeby młotki się nie powyginały.Mój Ś.P. dziadek mawiał: "Kto jak dba ten tak ma". Bez urazy oczywiście My przez jakiś czas walczyliśmy z molami Prawdopodobnie zostały przyniesione wraz z produktem (mąka, ryż) do domu i nawet wiemy z jakiego sklepu na "K" Odkąd nie odwiedzamy tego obiektu problem zniknął
Bohemian Rhapsody
Te bawełniane maski mogą się zamienić na żelazne.I skończymy tak (...)
Cytat: sinuche w 22 Kwi 2020, 19:09Te bawełniane maski mogą się zamienić na żelazne.I skończymy tak (...) o-inwigilacji-i-nowej-normalnosci-po-koronawirusie-co-dalej
Oj tam wielkie mi aj waj... https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,25890303,kghm-kupil-maseczki-z-lewym-certyfikatem-nie-wiadomo-czy-chronia.htmlLudziom pozwalają chodzić/jeździć w niecertyfikowanych buffach, chustkach czy szalikach to nie czepiajmy się lewych maseczek Swoją drogą przyszedł mi luźny pomysł na przycwaniakowanie przed stróżami prawa w rodzaju - "Panie/i Władzo, miałem maseczkę, sponsorowaną przez KGHM, ale utleniła się przy podjeździe na Kubalonkę a przy Czantorii z gumki granulat się zrobił" No co zrobią?
To kłamstwo. Nieznajomość prawa oraz zaleceń Komisji Europejskiej a także brak znajomości realiów rynkowych prowadzi autora do absurdalnego stwierdzenia o „podrobionych certyfikatach”. Mimo otrzymanych pisemnie wyjaśnień oraz deklaracji firmy redaktor Gazety Wyborczej pozwala sobie na oszczerstwa i manipulacje. Tymczasem dokumenty są autentyczne i nie zostały w jakikolwiek sposób sfałszowane.KGHM skrupulatnie sprawdza wiarygodność dokumentacji, ale przede wszystkim wiarygodność dostawców. Posiadamy numery seryjne każdego z certyfikatów. Firma Ente Certificazione Macchine Srl ma na swojej stronie wyszukiwarkę do szybkiej weryfikacji dokumentów. Tego typu informacje mają wywołać niepokój oraz sprawić, że społeczeństwo straci zaufanie do całego systemu dostaw dla służby zdrowia. To niebezpieczne i wygląda jak sabotaż, a nie dbałość o bezpieczeństwo i jakość.Redakcja Gazety Wyborczej otrzymała wezwanie do sprostowania nieprawdziwych informacji. Jeżeli sprostowanie nie zostanie zamieszczone przez redakcję, KGHM Polska Miedź SA podejmie dalsze kroki prawne