11) sędziego, trenera oraz osoby uprawiającej sport;
nie stosuje się w przypadku: [...] osoby uprawiającej sport
A po co rżnąć głupa niczym wolnorynkokretyni z konfy albo redaktor Warzecha? Naprawdę nie widzę powodów by robić z siebie bohatera walki z władzą i nie założyć maseczki albo komina. Mamy sytuację nadzwyczajną i pora odstawić na jakiś czas dotychczasowe nawyki i dostosować się do obecnych obostrzeń, nawet jeśli w paragrafie xyz ustęp qwerty są one niespójne według orzeczenia sądu w Pcimiu z dnia 30 lutego 2019
Ja zaś pytałem o zakrywanie twarzy nie z powodu przepisów, tylko z powodu zimna.
Widać, że media skutecznie nakręciły ludzi na strach i bezrefleksyjne poddanie się wytycznym z góry
Nigdy nie mam maski na zimę, nie mieszkam w Krakowie.
A po co rżnąć głupa niczym wolnorynkokretyni z konfy albo redaktor Warzecha?
Naprawdę nie widzę powodów by robić z siebie bohatera walki z władzą i nie założyć maseczki albo komina. Mamy sytuację nadzwyczajną i pora odstawić na jakiś czas dotychczasowe nawyki i dostosować się do obecnych obostrzeń, nawet jeśli w paragrafie xyz ustęp qwerty są one niespójne według orzeczenia sądu w Pcimiu z dnia 30 lutego 2019
Naprawdę nie widzę powodów by robić z siebie bohatera walki z władzą [...] Mamy sytuację nadzwyczajną i pora odstawić na jakiś czas dotychczasowe nawyki i dostosować się do obecnych obostrzeń, nawet jeśli w paragrafie xyz ustęp qwerty są one niespójne według orzeczenia sądu
co gorsza większość mediów pozostaje równie bierna
Co ma piernik do wiatraka?
Maski przeciwpyłowe są dość popularne na śląsku i aglomeracji krakowskiej w sezonie zimowym.