Cytat: Antracyt w 26 Kwi 2020, 21:28 Cytat: el_miszel w 26 Kwi 2020, 09:15 Nie ma zakazów przemieszczania, ale nie działają obiekty noclegowe. A mój bagaż będzie jednoznacznie wskazywał, że jadę z noclegami. Zastanawiam się czy z tego powodu policja nie będzie mieć jakichś zastrzeżeń. PS.: Cieszę się, że nie tylko ja rozważam wyjazd z namiotem. Zaleca się trasę w kierunku domu. Wyjaśnienia oficjalne "wracam do domu". Zaczyna sie Wczesniej byli tacy co jezdzili do pracy po 100 km dziennie , a teraz będa "powroty do domu"
Cytat: el_miszel w 26 Kwi 2020, 09:15 Nie ma zakazów przemieszczania, ale nie działają obiekty noclegowe. A mój bagaż będzie jednoznacznie wskazywał, że jadę z noclegami. Zastanawiam się czy z tego powodu policja nie będzie mieć jakichś zastrzeżeń. PS.: Cieszę się, że nie tylko ja rozważam wyjazd z namiotem. Zaleca się trasę w kierunku domu. Wyjaśnienia oficjalne "wracam do domu".
Nie ma zakazów przemieszczania, ale nie działają obiekty noclegowe. A mój bagaż będzie jednoznacznie wskazywał, że jadę z noclegami. Zastanawiam się czy z tego powodu policja nie będzie mieć jakichś zastrzeżeń. PS.: Cieszę się, że nie tylko ja rozważam wyjazd z namiotem.
Zaczyna sie Wczesniej byli tacy co jezdzili do pracy po 100 km dziennie , a teraz będa "powroty do domu"
Cześć, jak myślicie czy mogę (z punktu widzenia obostrzeń epidemiologicznych) na majówkę pojechać sam na 3 dni z sakwami i namiotem, jeżeli nie będę korzystał z oficjalnych miejsc noclegowych tylko z jakichś odludnych miejsc?
Cytat: 365 w 27 Kwi 2020, 07:31Pomysł na majówkę przedni. Tylko kłopot - gdzie pojechać? Wszędzie sucho,Przecież majówka będzie po byku deszczowa.
Pomysł na majówkę przedni. Tylko kłopot - gdzie pojechać? Wszędzie sucho,
Ale jak trochę pokropi to będzie się lepiej jechało.
Moje rowery się radują podczas suszy - nawet się pył jakoś mocno łańcucha nie lepi
Kusi mnie Puszcza Notecka, okolice Sierakowa i Międzychodu. Tak na jedną nockę.
Rezerwat Buki nad J.Lutomskim
Czas kliszy, gdy cały miesiąc wyjazdów nawijało się na jedną rolkę. To już nie wróci