Zapomnij o tym roku, koronawirus dużo zmienił w mentalności ludzi.https://www.google.com/amp/www.hurriyetdailynews.com/amp/un-chief-says-coronavirus-has-sparked-tsunami-of-hate-and-xenophobia-154581Nie będzie przyjemności z takiego szwędania się. Niewykluczone ataki miejscowych...
Jeśli Ci Sri nie wyjdzie, co z serca Ci życzę, na zlotcie widzimy się już z początkiem października.
Cytat: Jacekkudla w 24 Maj 2020, 17:07Na tyle co znam Azję oraz mentalność ludzi z krainy buddyzmu to bardzo nie sądzę by cokolwiek się zmieniło....Obyś miał rację. Rok temu były ataki bombowe na Sri Lance na kościoły, teraz muzułmanie sprzeciwiają się przymusowej kremacji... Tam się jeszcze dużo może dziać do jesieni.
Na tyle co znam Azję oraz mentalność ludzi z krainy buddyzmu to bardzo nie sądzę by cokolwiek się zmieniło....
Cytat: Jacekkudla w 24 Maj 2020, 18:00No i jakoś tak wyszło że LOT ma dziś bilety w fajnej cenie i sobie kupiłem2225,72 PLN? Swoją drogą, czemu wybrałeś najbardziej deszczowy okres? 350 mm deszczu na miesiąc i prawie co drugi dzień pada...
No i jakoś tak wyszło że LOT ma dziś bilety w fajnej cenie i sobie kupiłem
W LOT trzeba rower zgłosić telefonicznie, a właściwie zapytać, czy zgodzą się zabrać. I podać wymiary. No, chyba, że coś się zmieniło od września. Pomysł fajny, lubię te klimaty, ale po lotniczych tegorocznych przejściach na razie się poprzyglądam i trochę poczekam Jeździłeś po Azji Pd- Wsch, to skąd te pytania o upały, buty i rzeczy? To ty chyba jesteś ten doświadczony Co do namiotu, to robię inaczej - lepiej mnie chroni przed robactwem własny namiot, niż przygodne hotelowe noclegówki