Podpowiedzcie jaką nóżkę do roweru dokupić coby stał sobie a nie upadał
co polecacie do zabezpieczenia roweru by mi na wyprawie nie ukradli, oczywiście coś lekkiego
A czytałeś to:https://www.google.com/amp/s/www.thejakartapost.com/amp/travel/2020/06/07/sri-lanka-to-reopen-for-tourism-in-august-with-multiple-coronavirus-tests.htmlTesty co kilka dni i nocleg tylko w hotelach wybranych przez ministerstwo. Od 1 sierpnia. No i zakaz używania transportu publicznego przez 5 dni. Ten wymóg hoteli najgorszy chyba, bo nie wiem jak na Sri Lance, ale w Indiach sieciowe hotele były ponad 10-100 razy droższe niż zwykłe noclegi.Cytuj. A limited number of small groups from around the world would be allowed to visit from August and stay in approved five-star hotels that have put strict safety measures in place, Fernando told Reuters. Hotele *****
. A limited number of small groups from around the world would be allowed to visit from August and stay in approved five-star hotels that have put strict safety measures in place, Fernando told Reuters.
nie czytałem tego
Cytat: Jacekkudla w 14 Cze 2020, 10:34nie czytałem tegoWybierasz się do tego kraju i nie śledzisz informacji co tam się dzieje Zwłaszcza w takiej sytuacji jaką teraz mamy.
Cytat: podjazdy w 13 Cze 2020, 23:08A czytałeś to:https://www.google.com/amp/s/www.thejakartapost.com/amp/travel/2020/06/07/sri-lanka-to-reopen-for-tourism-in-august-with-multiple-coronavirus-tests.htmlTesty co kilka dni i nocleg tylko w hotelach wybranych przez ministerstwo. Od 1 sierpnia. No i zakaz używania transportu publicznego przez 5 dni. Ten wymóg hoteli najgorszy chyba, bo nie wiem jak na Sri Lance, ale w Indiach sieciowe hotele były ponad 10-100 razy droższe niż zwykłe noclegi.Cytuj. A limited number of small groups from around the world would be allowed to visit from August and stay in approved five-star hotels that have put strict safety measures in place, Fernando told Reuters. Hotele *****Nie pocieszyłeś mnie.... nie czytałem tego...Jesli sie to utrzyma do października to chyba odpuszczę sobie wyjazd wogle bo traci to sens, o kosztach nie wspomnę...J