Autor Wątek: amatorska wycieczka Jastrzębie Zdrój-Kraków-Jastrzębie Zdrój ok 320km , 1dzień  (Przeczytany 617 razy)

Offline Mężczyzna Arturo

• Miasto: Jastrzębie Zdrój
  • Na forum od: 31.05.2020
Witam serdecznie!
Jesli ktoś chetny na wycieczke do Krakowa i spowrotem z jastrzebia zdroju lub okolic to zapraszam,jak w tytule wycieczka 100% amatorska,moj rower to trekking z wyposazeniem waży ok 17kg ,trasa prowadzi szlakiem wislanym i velo malopolska ok 90% trasy bez aut.Trase ta przejechalem juz 3y krotnie ,samych km jest sporo ale droga latwa i przyjemna.Nie wazne czy jestes rowerzystką czy rowerzystą ,wazne zeby byly checi i jedziemy :)Jesli chodzi o termin do dogadania,byle byla pogoda bo w deszczu czy wietrze to nie przyjemnosc.
Jestem otwarty na wyjazdy do Czech Lysa Hora,Praded,Javorowy lub dowolny kierunek wybrany przez ciebie :P

Offline Mężczyzna JerzyJerzy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 13.12.2019
Jeżeli pod namiotem na dziko, jedzonko z własnej kuchenki, a trasy raczej bez samochodów to chętnie.

Offline Mężczyzna Arturo

Witaj Jerzy!

Wypad jedno dniowy , jest co jechać bo spokojnym tempem jest ok 16-17h samego pedałowania wiec dodatkowe namioty ,grile itp odpadają , zostaje odpoczynek w Krakowie ,dobry spory obiadek i spowrotem.Tras 90% bez aut :)

Pozdrawiam!

Offline Mężczyzna JerzyJerzy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 13.12.2019
Jeżeli napisałeś wyjazd jednodniowy do Krakowa i też "wyjazdy do Czech Lysa Hora,Praded,Javorowy lub dowolny kierunek..." a ja odpisałem "...namiot i kuchenka..." to była odpowiedź na drugą część Twojej propozycji - nie myślałem aby zabierać namiot na jednodniową wycieczkę do Krakowa jako że tu mieszkam.

Offline Mężczyzna Arturo

heheh no luz luz a ja znowu mam do kazdej z tych gor nie daleko , tzn najdalej na praded tam i z powrotem ok 270km ,kazda z gor atakuje w inny dzien :P raczej brak czasu i sprzetu na wyjazdy kilku dniowe :( tak czy inaczej u mnie max jeden dzien na ta chwile :(

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum