Autor Wątek: WAKACJE JUŻ TUŻ TUŻ[Warmia]  (Przeczytany 2627 razy)

zuzka1

• Gość
WAKACJE JUŻ TUŻ TUŻ[Warmia]
« 25 Kwi 2007, 14:46 »
Hej!!!
Czytam i czytam, ale nic nie widzę o Warmii. Czy to juz zapomniany region?? J też o nim zapomniałąm ale, do czasu :)
Podzielę się z Wami moimi wspomnieniami z ubiegłego roku. Znajoma powiedziała mi o grze "Róg Obfitości - Smak Wakacji", który rozgrywa się na terenie województwa warmińsko-mazurskiego.
Cudowna zabawa i przemierzanie kilometrów po krętych drogach dawnych Prus.
Właściwie rodzaj transportu zależał ode mnie, ale kto by jeździł samochodem jak takie piękne lato.
A wszystko zaczęło się od przypadkowego wejścia na strone internetową "Bab Pruskich"
Dzięki "Babom Pruskim" poznałam mnóstwo cudownych miejsc i byłam ma fajnych imprezach. A jakich smakołyków się najadłam :)
W tym roku znowu będę brała w tym udział i mam zamiar wygrać :P
I wszystkim polecam zmierzenie się ze ścieżkami Warmii. Takich nie ma nigdzie więcej

Admin edit: edytowalem troche temat

Offline tobiasz

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.06.2006
« 3 Maj 2007, 00:25 »
my planujemy skoczyc na jakis tydzien w te rejony...
bylem chyba 3 albo 4 lata temu tam z rowerem, i musze przyznac, jest gdzie jezdzic...

Jurko

• Gość
« 3 Maj 2007, 08:14 »
oczywiście  Warmia i leżące dalej na  wschód Mazury to super miejsce na wojaże rowerowe. Polecam !!

padusia

• Gość
« 9 Maj 2007, 18:35 »
pieknie, a malo rowerzystow :))) szlaki niestety srednio oznaczone i momentami wyjezdza sie w pole i pcha rower przez podmokly las, ale i to sa uroki mazur :))))

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum