Autor Wątek: Jeszcze dwie osoby na Green Velo  (Przeczytany 1156 razy)

Offline Mężczyzna Krist

• Miasto: Starachowice
  • Na forum od: 08.06.2020
Jeszcze dwie osoby na Green Velo
« 16 Cze 2020, 15:10 »
Kompletujemy skład na trasę Green Velo w terminie 1-16 sierpień 2020r. Zamierzamy wyruszyć rowerami z Elbląga i dotrzeć do Przemyśla. Jesteśmy kilkuosobowym męsko-żeńskim zespołem (wiek 40 - 62 lata). Mamy do dyspozycji busa, który ma za zadanie wieżć nasz bagaż i zabierać z trasy, jeśli są kłopoty ze sprzętem, kondycją lub pogodą. Wyjeżdżamy ze Starachowic i tu wracamy. Planujemy dziennie jazdy ok. 100 km. Ci którzy nie są w stanie lub mają chwilowe kłopoty korzystają z naszego samochodu technicznego. W przeszłości udało nam się osiągnąć wspólnie zachodni cypel Europy (Cabo de Roca).

Offline Mężczyzna Krist

Odp: Jeszcze dwie osoby na Green Velo
« 30 Cze 2020, 13:28 »
Oferta ciągle aktualna. Zapraszamy do zespołu osoby pogodne, pasjonatów rowerowych (jest nas w tym roku 6 plus kierowca i potrzebujemy jeszcze dwojga). Nie stawiamy barier wiekowych. Staramy się minimalizować koszty wyjazdu. Jesteśmy elastyczni, po drodze lubimy zatrzymywać się i podziwiać piękno natury, czy też wytwory człowieka. Zapraszamy :)

Offline Mężczyzna ders

• Miasto: Pyskowice
  • Na forum od: 05.01.2015
« 19 Lip 2020, 20:26 »
Witam chętnie bym się z Wami zabrał, mimo ze pokonałem tą trasę w dwóch etapach, ale zawsze ze swoim namiotem i kolegami . Obecnie mam problem z wyjazdem. Wy daliście mi dobrą propozycję , mogę być choć trochę pomocny w trasie i też nie mam problem pokonać 100km w ciągu dnia, mimo że 70 na karku . Proszę o odpowiedź.

Offline Mężczyzna Krist

« 21 Lip 2020, 10:48 »
Witaj. Napisałem wczoraj do Ciebie przedstawiając dalsze szczegóły naszej eskapady. Czy te warunki Ci odpowiadają. Chcemy znać Twoją decyzję. Czy nasza propozycja Ci odpowiada czy nie? Jeśli byś jechał to musimy dograć pilnie szczegóły (m.in. z rezerwacją noclegów). Pozdrawiam - Krzysztof (smkj@wp.pl)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum