Aparatem, którym robiłeś, poszerzają ewidentnie osoby na zdjęciach , natomiast na poważnie, co to za podsiodłówka?Dzięki za zdjęcia
Cytat: Thedio w 20 Cze 2020, 16:49Widoki były... Choć widoczność kiepska.No, kurde takie ładne tereny, a pogoda taka zmienna. Jak byłem na poprzedniej wycieczce to Tatry lepiej widziałem z pasma Jaworzyny Krynickiej niż tym razem z Gorców czy Przehyby, no ale chmury też dawały radę.Cytat: zws w 20 Cze 2020, 21:54Ładne fotki, fajna trasa. Dzięki za relację. Mam pytanie o wodę na widelcach. Nie pogarsza sterowności ? Butelki zawsze pełne czy niekoniecznie ? Zwykle woziłem wodę z tyłu, bo na kierownicy "nosiło" w czasie jazdy. Rozważam widelec. Czy stopień wypełnienia butelek nie wpływa znacząco na jazdę po wąskich, górskich ścieżkach ? Nie odczuwam jakiegoś dyskomfortu czy to przy pełnej butelce czy nie, sądzę że to fajny sposób na przewożenie wody, choć już mi zdążyła wypiaskować widelec, polecam czymś podkleić przed zamocowaniem butelki. Już po wycieczce kupiłem twardą butelkę na wodę i wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem niż pet.
Widoki były... Choć widoczność kiepska.
Ładne fotki, fajna trasa. Dzięki za relację. Mam pytanie o wodę na widelcach. Nie pogarsza sterowności ? Butelki zawsze pełne czy niekoniecznie ? Zwykle woziłem wodę z tyłu, bo na kierownicy "nosiło" w czasie jazdy. Rozważam widelec. Czy stopień wypełnienia butelek nie wpływa znacząco na jazdę po wąskich, górskich ścieżkach ?
szykując się na jazdę w takich terenach trzeba być gotowym na sporo wypychów
O takich wyjazdach trzeba myśleć nie jak o przejażdżce, a jak o wędrówce i będzie wszystko w porządku
Przygoda była że hej, ale tak w tyłek to ledwie parę razy w życiu dostałem
Tą trasą akurat sporo da się przejechać, robienie jej pieszo jest wręcz nudnawe.
Przynajmniej się potem takie chwile pamięta, a nie jakieś mielenie asfaltów