Autor Wątek: Problem z licznikiem wahoo.  (Przeczytany 2502 razy)

Offline Mężczyzna Damsik

• Miasto:
  • Na forum od: 30.07.2018
Problem z licznikiem wahoo.
« 6 Lip 2020, 22:31 »
Pytanie do posiadaczy Wahoo. Mianowicie mam problem nie mogę połączyć licznika ze stravą ponieważ wciąż wyskakuje komunikat, że moje hasło lub login są błędne choć wpisuje poprawne dane. Wiem bo sprawdzałem logując się na komputerze czy telefonie a przez aplikacje nie idzie.

Offline Mężczyzna LXVII

• Miasto: Ostrów Wlkp.
  • Na forum od: 01.07.2015
Odp: Problem z licznikiem wahoo.
« 7 Lip 2020, 06:42 »
Damsik

spróbuj odinstalować aplikację Stravy, zautoryzuj się na telefonie przez przeglądarkę www z aplikacji ELEMNT i dopiero po tym zainstaluj ponownie Stravę.

L.

Offline Mężczyzna Damsik

• Miasto:
  • Na forum od: 30.07.2018
« 7 Lip 2020, 10:38 »
Dziękuje Twój sposób zadziałał, ale ja mam kolejny problem tym razem z połączeniem licznika do wifi. Znalazłem, że trzeba kliknąć w ikonkę wifi network w aplikacji i klikam w nią, ale zupełnie bez żadnej reakcji.

Shrink

• Gość
« 11 Lip 2020, 11:59 »
Na szybko odpowiem bez szczegółów, bo nie pamiętam dokładnie, jak to było, ale miałem ten sam problem przy pierwszym łączeniu Wahoo z domowym wi-fi.
Mianowicie, w ustawieniach routera trzeba sprawdzić, na jakich kanałach nadaje sygnał, bo Wahoo łapie tylko te pierwsze, od 1 do 9, albo od 1 do 12, jakoś tak to pamiętam. Jeśli znajdę stronę, gdzie to czytałem, to oczywiście wkleję link.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum